ANIOS op de Intensive Care Volwassenen

Afdeling

Intensive Care Volwassenen

Werkomgeving

De ICV heeft 36 bedden, is verdeeld over 3 locaties in het UMCG en is een expertisecentrum op het gebied van peri-operatieve zorg van thoraxchirurgische, neurochirurgische, chirurgische, trauma- en orgaantransplantatiepatiënten. Daarnaast fungeert het als verwijscentrum voor IC-patiënten met multi-orgaanfalen, beademingsproblematiek en ernstige infectie- en immuunziekten. Per jaar worden rond de 3000 patiënten behandeld.

Op de ICV wordt veel wetenschappelijk onderzoek gedaan. Als je interesse hebt in het doen van wetenschappelijk onderzoek dan is er ruimte om aan te sluiten bij een van onze hoofdonderzoekers. Voor geïnteresseerden is een verder traject met uitzicht op een promotie mogelijk. Tevens levert de afdeling een belangrijke bijdrage aan de opleiding van IC-verpleegkundigen, co-assistenten, arts-assistenten en intensivisten, in een hoog technologische omgeving met veel aandacht voor fysiologie in de praktijk. Daardoor is er veel aandacht voor onderwijs en opleiding. Zo is er voor de ANIOS een eigen portfolio en eigen onderwijs. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om je te verdiepen in het zelf geven van onderwijs.

Functiebeschrijving

Na een inwerkperiode werk je zelfstandig op een van onze 3 units van de ICV. Overdag en in de dienst draag je samen met de intensivist de zorg voor de patiënten op de unit. De laagdrempelige (fysieke) beschikbaarheid van de supervisoren wordt alom gewaardeerd. Je vangt patiënten op na een operatie of je maakt een plan voor diagnostiek en behandeling na een acute opname. Verder ben je onderdeel van het reanimatieteam voor de verschillende afdelingen binnen het ziekenhuis.

Wat vragen wij

Je bent een enthousiaste afgestudeerde basisarts met (uitzicht op) een BIG registratie die naast werkervaring de ruimte en gelegenheid wil hebben om zichzelf persoonlijk te ontwikkelen als jonge dokter. Het hebben van werkervaring is geen vereiste. Je kan samenwerken in een dynamisch team van zowel verpleegkundigen als medebehandelaars van andere specialismen.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het UMCG is een boeiende en dynamische omgeving met doorgroeimogelijkheden naar alle medisch specialistische vervolgopleidingen en ruimte voor ontwikkeling. De basis van ons handelen is ‘van mens tot mens’.

Je krijgt een arbeidsovereenkomst (36,8 – 46 uur per week), voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging. Het salaris bedraagt minimaal € 4.187,- en maximaal €5.766,- bruto per maand (schaal 11A), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC). , inclusief de toelage bij onregelmatige dienst. Deelname aan de FCCS cursus wordt vergoed.

Tijdens avond- en nachtdiensten kun je gratis parkeren in de parkeergarage van het UMCG. Via het fietsenplan kun je een fiets of een e-bike fiscaal voordelig aanschaffen.

Het UMCG biedt je, samen met de andere opleidingsinstellingen binnen de OORNO, een start van je loopbaan in Noord- en Oost-Nederland. Bekijk alle mogelijkheden via de website

Wil je een dag meelopen? Neem hiervoor contact op met één van de contactpersonen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

dr Marije Smit
m.smit@umcg.nl drs. Gjalt Westland (050) 361 2327 (bereikbaar via secretariaat) g.j.westland@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier ontvang je een ontvangstbevestiging met informatie die niet relevant is voor deze vacature. Genoemde uiterste reactiedatum in het vacatureoverzicht is niet van toepassing, omdat dit een doorlopende vacature betreft. Je reactie wordt direct in behandeling genomen en je ontvangt zo snel mogelijk bericht.

Digitaal sollicitatieformulier