Physician Assistant (PA)/ Verpleegkundig Specialist (VS)

Afdeling

Genetica

Werkomgeving

Bij de sectie Klinische Genetica van de afdeling Genetica van het UMCG zijn ongeveer 60 medewerkers uit verschillende disciplines actief, werkend in 3 teams: cardiogenetica, oncogenetica en algemeen.

Functiebeschrijving

Als PA/VS ondersteunt u de medisch specialisten door zelfstandig gedelegeerde medische taken te verrichten. Uw werkterrein betreft met name de erfelijkheidsadvisering, met in eerste instantie de focus op de oncogenetica. Op langere termijn kan uw takenpakket verschuiven naar erfelijkheidsadvisering binnen de andere disciplines, zoals cardiogenetica.
Naast de directe patiëntenzorg kunnen taken ter bevordering van het onderwijs, research, management en zorgkwaliteit, afhankelijk van uw expertise en interesses, tot de mogelijkheden behoren.

Wat vragen wij

- Een enthousiaste, efficiënt werkende collega, die ook goed in teamverband kan werken.
- Een zelfstandige collega die in de dagelijkse praktijk duidelijk de grenzen van zijn/haar competenties aangeeft, een actieve leerhouding heeft en een bijdrage kan leveren aan het ketenproces in de patiëntenzorg.
- Uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden.
- Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
- Ervaring met patiënten en families met erfelijke aandoeningen strekt tot aanbeveling, maar is niet noodzakelijk.
- De bereidheid om opgeleid te worden.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Wij bieden een interne opleiding in de genetica, o.a. in genetische counseling. Je krijgt een arbeidsovereenkomst 0,8-1,0 fte (28,8 tot 36 uur per week) voor een jaar met uitzicht op een vast contract. Het salaris bedraagt maximaal € 5.789,- bruto per maand (schaal 10M), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering en een budget voor persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Datum indiensttreding: in overleg

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

drs. Joke Verheij
j.b.g.m.verheij@umcg.nl drs. Corien Verschuuren-Bemelmans 050 3617 100
c.c.verschuuren@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 3 januari 2024. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier