Analist kwaliteitszorg

Afdeling

Nucleaire Geneeskunde & Moleculaire Beeldvorming

Werkomgeving

De afdeling NGMB vormt samen met de afdeling Radiologie het Medical Imaging Center van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). Op de afdeling NGMB wordt gebruik gemaakt van speciale beeldvormende technieken (“scans”) om afwijkingen in patiënten zichtbaar te maken. Deze scans worden onder andere toegepast ten behoeve van de diagnostiek van een groot aantal ziekten, het beoordelen van de effectiviteit van een behandeling, geneesmiddelonderzoek en fundamenteel onderzoek naar de processen die bij diverse ziekten een rol spelen. Bij deze beeldvormende technieken wordt gebruik gemaakt van radiofarmaca. Deze leven kort en worden daarom op de afdeling zelf onder GMP condities geproduceerd met behulp van speciaal ontworpen syntheseapparatuur. De afdeling NGMB beschikt over GMP-gecertificeerde productiefaciliteiten en researchlaboratoria. De afdeling speelt een belangrijke rol in de hoogwaardige patiëntenzorg binnen het UMCG, in het onderwijs en het wetenschappelijk onderzoek.

Functiebeschrijving

Per direct zijn we op zoek naar een enthousiaste en daadkrachtige collega voor ons team. Voor deze functie zoeken we bij voorkeur een HLO analist die QA-taken in het kader van GMP wet en regelgeving gaat verzorgen. Het team bestaat uit 18 analisten, die vallen onder een Coördinator Sectie Radiochemie/ Radiofarmacie, die tevens ziekenhuisapotheker is. Naast je team bestaan je andere collega’s o.a. uit nucleair geneeskundigen, andere medici, medisch nucleair werkers, radiochemici, ziekenhuisapothekers, kwaliteitsmedewerkers, klinisch fysici en de collega’s van de zorglogistiek.

Wat ga je doen
In deze functie maak je deel uit van de sectie Radiochemie/ Radiofarmacie van de afdeling Nucleaire Geneeskunde en Moleculaire Beeldvorming. Na een inwerktraject, zal je worden ingezet voor het toezicht en de kwaliteitszorg ten behoeve van de radioactief gelabelde chemische stoffen voor de patiëntenzorg en wetenschappelijk onderzoek. Zodra je voldoende ervaring hebt opgedaan, zal je worden ingezet ten behoeve van de kwaliteitszorg voor de productie van radiofarmaca conform Good Manufacturing Practice (GMP) richtlijnen en de bepalingen binnen de kernenergiewet, alsmede de handhaving hiervan. Daarnaast verricht je bijkomende algemene ondersteunde taken, zoals het schrijven van rapporten, procedures en protocollen en gerelateerde administratieve werkzaamheden.

Wat vragen wij

- Een afgeronde HLO-opleiding of iets vergelijkbaars.
- Bij voorkeur ervaring met kwaliteitssystemen, zoals Good Manufacturing Practice (GMP);
- Dat je nauwkeurig kan werken en stressbestendig bent.

Daarnaast beschik je over:

- Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, ook in het Engels;
- Overtuigingskracht;
- Verantwoordelijkheidsgevoel;
- Betrokkenheid;
- Teamspirit.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat u voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat u kunt worden aangesteld. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie.

Wat bieden wij

Werkzaam zijn in een dynamische omgeving die wordt gekenmerkt door hoog complexe, interdisciplinaire zorg op het gebeid van medische beeldvorming en behandeling en waar ruimte is voor ontwikkeling van persoonlijke ambities. Het betreft in beginsel een fulltime (36 uur) dienstverband (1 jaar met uitzicht op vast), maar een parttime inzet (0,8 fte, 32 uur) is ook bespreekbaar. Het salaris bedraagt maximaal € 4.631,- (schaal 8M) op basis van een fulltime dienstverband en de inschaling is afhankelijk van de kennis en (werk)ervaring. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3 % eindejaarsuitkering.De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Hendrikus Boersma telefoonnummer (050)361 4071
h.h.boersma@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 5 december 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier