Elektronicus

Afdeling

Biomedical Sciences of Cells & Systems (BSCS)

Werkomgeving

UMCG-PARTREC is een researchfaciliteit waar het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) baanbrekend onderzoek doet voor kankerbehandeling. Hiervoor hebben we een supergeleidend cyclotron met alle technische apparatuur die daarbij hoort; van kA tot nA. Het cyclotron wordt daarnaast gebruikt voor natuurkundig onderzoek en voor stralingshardheidstesten door industriële partners. Zonder overdrijven is dit een uitdagende en zeer afwisselende omgeving waarin jij je kennis en vaardigheden kunt inzetten en ontwikkelen.

Functiebeschrijving

Ben jij een elektronicus die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een getalenteerde allround elektronicus (BSc/MSc) om ons team te versterken en een ervaren collega te vervangen die met pensioen zal gaan. Als elektronicus ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, onderhouden en repareren van elektronische systemen in onze faciliteit. Als dit jou aanspreekt dan is dit een vacature voor jou!

Wat vragen wij

De persoon die wij zoeken heeft een gedegen kennis van analoge elektronica. Daarnaast heeft de kandidaat ervaring met een of meerdere van de volgende aspecten:
- PCB ontwerp;
- RF systemen;
- labview;
- vermogenselektronica;
- het analytisch opsporen van fouten in bestaande systemen.

Een kandidaat heeft bij voorkeur de volgende persoonlijke eigenschappen:
- verantwoordelijkheidsgevoel;
- kan goed in een team werken, maar kan ook zelfstandig projecten oppakken;
- een flexibele werkhouding.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar (36 uur per week), met mogelijkheid voor verlenging, in een uitdagende en afwisselende functie. Het salaris bedraagt maximaal €5.292 ,- bruto per maand (schaal 10), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Verder kent het UMCG een thuiswerkregeling, bedrijfsfitnessregeling en fietsregeling. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Peter Lemmens telefoonnummer (050) 363 3621
p.j.j.lemmens@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 10 december 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier