Senior HRD Adviseur

Afdeling

Personeel & Organisatie

Werkomgeving

Het UMCG is een toonaangevend ziekenhuis met een focus op innovatie van onderzoek, onderwijs en hoogwaardige zorg. Als Senior HRD Adviseur maak je deel uit van ons team P&O Advies en Ontwikkeling. Dit team bestaat uit een subteam P&O-Advies met 16 P&O Adviseurs en een subteam P&O-Ontwikkeling met acht (senoir) adviseurs, (team)coaches en trainers. Voor het subteam P&O-Ontwikkeling zijn wij op zoek naar een nieuwe collega vól bruisende ideeën, creativiteit en daadkracht om leren en ontwikkelen te bevorderen in de grote en complexe omgeving van het UMCG en om een cruciale rol te spelen in het bevorderen van een veilig en inclusief leerklimaat.

Functiebeschrijving

Als Senior HRD Adviseur speel je een sleutelrol in het stimuleren van professionele groei en het verbeteren van onze organisatie. Het UMCG maakt op dit moment een grote organisatieverandering door waar veel vragen uit voort komen over leren en ontwikkelen in het algemeen en leiderschapsontwikkeling in het bijzonder. Je ontwikkelt samen met je collega’s een passend leer- en ontwikkelaanbod voor verschillende doelgroepen, stimuleert en faciliteert het leren en ontwikkelen in de eigen werkpraktijk van alle UMCG-ers en draagt bij een relevante beleidsontwikkeling en procesoptimalisatie.

Wat ga je doen
- Je vertaalt strategische en organisatorische behoeften naar passende leer- en ontwikkelinterventies.
- Je identificeert ontwikkelbehoeften binnen verschillende clusters en afdelingen en werkt samen met collega's om deze behoeften te vervullen.
- Je ontwerpt innovatieve leeroplossingen en zorgt voor de ontwikkeling van een leer- en coachomgeving.
- Je houdt je bezig met visie- en beleidsontwikkeling en implementatie en hebt de regie over het opleidingsmanagementproces, inclusief budgetbeheer en inkoop.
- Je werkt samen met interne belanghebbenden om de professionele groei en ontwikkeling van medewerkers te ondersteunen.
- Je geeft leiding aan projecten.

Jouw kwaliteiten
- Je bent een verbinder op inhoud en relatie.
- Je bent een strategisch en conceptueel denker.
- Je bent nieuwsgierig en innovatief.
- Je hebt realisatiekracht.
- Je hebt uitstekende communicatie en samenwerkingsvaardigheden.

Wat vragen wij

- Je hebt ruime ervaring als HRD Adviseur en affiniteit met leiderschap en talentontwikkeling.
- Je hebt een relevante opleiding afgerond en je hebt aantoonbaar een academische werk- en denkniveau.
- Je hebt aantoonbare kennis en ervaring om een organisatie te laten groeien naar een lerende en inclusieve organisatie.
- Je voelt je comfortabel in een grote, politieke en complexe organisatie en hebt een strategische blik.
- Je kan complexiteit vertalen naar overtuigende adviezen voor ons tactisch- en strategisch management.
- Je bent een professionele gesprekspartner op alle niveaus en hebt een helder inzicht in onderlinge verhoudingen.
- Je hebt een duidelijke visie heeft op (digitaal) leren en ontwikkelen en deze visie kan omzetten in innovatieve leerinterventies.
- Je hebt ervaring met projectmatig werken.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen. Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Je gaat werken in een ambitieuze werkomgeving, waarin jouw inbreng en ideeën gewaardeerd worden. We bieden een uitdagende functie met een dienstverband van 32-26 uur per week voor de duur van 1 jaar met uitzicht op vast. Een detachering behoort ook tot de mogelijkheden. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt je salaris maximaal € 6.156,- bruto per maand (schaal 11) bij een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop en we staan open voor hybride werken. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Chava Cohen telefoonnummer 06 4837 8778
c.cohen@umcg.nl
Janneke Carrière telefoonnummer 06 5341 4836)
j.carriere-bokma@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 26 november 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier