Directiesecretaresse

Afdeling

Communicatie

Werkomgeving

Communicatie & Marketing is de schakel tussen de interne en externe omgeving van het UMCG. Zij brengt buiten naar binnen, binnen naar buiten en verbindt deze met elkaar en draagt daarmee bij aan het bereiken van de organisatiedoelen.
Bij de afdeling werken 40 professionals aan de in- en externe communicatie en marketing van het UMCG.

Functiebeschrijving

Ben jij een spin in het web en zorg je ervoor dat het allemaal op rolletjes loopt? In deze functie werk je voor de directeur van de afdeling Communicatie & Marketing.
Je bent de steun en toeverlaat van de directeur. Je zorgt ervoor dat zij zich kan richten op haar kerntaken. Dat betekent natuurlijk gedegen agenda- en documentbeheer en het helpen bij correspondentie. Maar ook pro-actief zaken oppakken en regelen.
Je komt te werken op het secretariaat met twee collega afdelingssecretaresses. Meedenken over hoe er op het secretariaat het beste gewerkt kan worden, stellen we op prijs.

Omdat je nauwkeurig werkt en sterk in organiseren bent, weet je hoe je het beste de zaken kan regelen en zijn we ook digitaal goed up-to-date. Zo zet jij als een spin in het web alle lijntjes goed uit en weet als geen ander hoe deze lopen. We kijken uit naar je komst!

Wat vragen wij

- Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie, in een omgeving die qua omvang/complexiteit gelijk is aan het UMCG;
- Je bent een enthousiaste professional en hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling. Je denkt in oplossingen en kunt goed schakelen tussen verschillende niveaus en disciplines;
- Je bent proactief met een open en positieve uitstraling. Je bent goed in het onderscheiden van hoofd- en bijzaken;
- Je kunt uitstekend organiseren en bent gewend om met vertrouwelijke gegevens om te gaan;
- Je bent een ‘makkelijke’ schrijver met goede kennis van de Nederlandse taal. Prettig en helder communiceren, mondeling en schriftelijk, gaat jou makkelijk af;
- Je hebt kennis van administratieve processen en procedures en bent vaardig met digitale systemen;
- Je bent samenwerkingsgericht;
- Je hebt humor, plezier in je werk en bent een fijne collega.

Wat bieden wij

- Wij bieden een leuke en dynamische werkomgeving met fijne collega’s waar je écht het verschil kunt maken.
- We bieden ook een verscheidenheid aan taken met een veelheid aan onderwerpen die je steeds weer nieuwe uitdagingen zullen bieden.
- Vanuit de afdeling Communicatie & Marketing heb je met het hele UMCG te maken. Zo krijg je mooi zicht op onze mooie organisatie en ontmoet je veel verschillende collega’s.
- We bieden een functie waarin je zelfstandig kunt werken, maar ook onderdeel van het grotere geheel zult zijn.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband (28 -36 uur per week). Je salaris bedraagt maximaal € 3.772,- bruto per maand (schaal 7) (afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC). De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Wieneke Buurman telefoonnummer (050) 3612 200
c.h.w.buurman@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 26 november 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier