Huisarts Academische Huisartsenpraktijk Groningen UMCG

Afdeling

Huisartsgeneeskunde & Ouderengeneeskunde

Werkomgeving

De academische huisartsenpraktijk is onderdeel van de afdeling ELZ van het Universitair Medisch Centrum Groningen en aldaar gevestigd. We zijn een praktijk met ambitie! In onze praktijk is ruimte voor 8 (kader) huisartsen, 3 praktijkverpleegkundigen, 2 praktijk ondersteuners Somatiek, 2 praktijkondersteuners GGZ en 12 praktijkassistenten. Vanzelfsprekend staat de patiëntenzorg voorop. Met veel enthousiasme bieden wij gezamenlijk kwalitatief hoogwaardige eerstelijnszorg aan circa 9.500 patiënten. Onze huisartsen dragen daarnaast structureel bij aan het onderwijs aan medisch studenten en/of aan wetenschappelijk onderzoek en zorginnovatie. Wij vinden het belangrijk om de huisarts van de toekomst op te leiden. Daarom is onze praktijk tevens een opleidingspraktijk.

Functiebeschrijving

- Je verleent medisch generalistische basiszorg aan patiënten op naam.
- Je vormt een duo met een van de collega huisartsen.
- Wanneer je interesse hebt in onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en/of zorginnovatie dan zijn binnen de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde en Langdurige zorg (ELZ) waar de praktijk onderdeel van is, volop mogelijkheden.
- Je neemt deel aan de doktersdienst Groningen en participeert in de ANW diensten.

Wat vragen wij

- Je bent een BIG geregistreerde (kader)huisarts.
- Je werkt graag samen in een team.
- Je bent nieuwsgierig en in staat tot zelfreflectie.
- Je wil meedenken en meewerken aan de ontwikkeling van onze praktijk en het huisartsenvak.
- Je hebt affiniteit met onderwijs en/of wetenschappelijk onderzoek en/of zorginnpovatie.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het betreft in eerste instantie een dienstverband (24 uur per week) voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt maximaal € 8.808,- bruto per maand (schaal UHO ), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Ben je geinteresseerd en wil je meer informatie over deze vacature?
Neem dan telefonisch (050) 361 5020 of via email contact op met:
- dr. Nicoline van den Broek, huisarts, n.th.van.den.broek@umcg.nl
- drs. Dick Rinkes, huisarts,t.h.n.rinkes@umcg.nl

Meer informatie

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 22 oktober 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier