Secretaresse opleiding en onderwijs Anesthesiologie

Afdeling

Anesthesiologie

Werkomgeving

Op de afdeling Anesthesiologie werken anesthesiologen, artsen in opleiding, onderzoekers, anesthesiemedewerkers, physician assistants, verpleegkundig specialisten, PACU verpleegkundigen en medisch assisterende medewerkers samen om de anesthesiologische zorg voor de patiënt vorm te geven. De afdeling zet zich in voor excellente patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs. Het doel is om state-of-the-art anesthesiologische zorg te bieden in een betrokken omgeving die innovaties en onderwijs van medische studenten en artsen in opleiding tot de anesthesioloog stimuleert. De ondersteuning van de afdeling, de opleiding en docenten vindt plaats vanuit het secretariaat opleiding en onderwijs. Op dit secretariaat is een vacature voor een secretaresse.

Cluster: Acuut, Perioperatief en Intensief
Het cluster Acuut, Perioperatief en Intensief bestaat uit de Spoedeisende hulp/CDU, operatieve zorgorganisatie (OZO) en operatieve dagbehandeling, de afdeling Anesthesiologie, het MMT en de Intensive care Volwassenen (ICV). Binnen de afdelingen van het cluster ligt de nadruk op de complexe acute en planbare zorg in een hoogtechnologische omgeving.

Functiebeschrijving

- Je ondersteunt voornamelijk bij de uitvoering van het onderwijs en de opleiding t.b.v. circa 70 arts- assistenten.
- Je bent het aanspreekpunt voor zowel nationale als internationale studenten.
- Je zorgt voor de organisatie, planning en communicatie rondom de stages en activiteiten van studenten van de Medische Faculteit en van diverse vormen van onderwijs t.b.v. de opleiding Anesthesiologie.
- Je signaleert en communiceert knelpunten m.b.t. diverse stages, projecten en onderwijs en past hierop de roostering aan.
- Je bewaakt en beheert (complexe) agenda’s en alle correspondentie van het opleidingsteam.
- Je bewaakt mede de voortgang van de afhandeling van actiepunten en handelt deze deels ook zelf af.
- Je functioneert in grote mate zelfstandig en pro-actief in een complexe organisatie in ontwikkeling en doet daar waar mogelijk verbetervoorstellen (op bestaande processen).
- Je coördineert de organisatie rondom de onderwijsbijeenkomsten en refereeravonden, van het opstellen van een uitnodiging tot het aanvragen van de accreditatie.
- Je verzorgt de organisatorische, vergader- en administratieve ondersteuning van de opleiders en onderwijscoördinator.

Wat vragen wij

- Je hebt ervaring als secretaresse.
- Je beheerst het MS Officepakket en MS teams.
- Je hebt ervaring met roosterplanning (OWS) en personeelsmanagement (Insite).
- Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.
- Je bent stressbestendig en klantgericht, met goed gevoel voor verhoudingen.
- Je bent enthousiast, zelfstandig en flexibel en draagt bij aan een positief teamklimaat.
- Je gaat proactief om met veranderingen en kan anderen hierin meenemen.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Wat bieden wij

Je krijgt een arbeidsovereenkomst (24 uur per week) voor de duur van 1 jaar met mogelijk uitzicht op een vast contract. Het salaris bedraagt maximaal €3.302 ,- bruto per maand (schaal 6), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Nella Groenewegen telefoonnummer (050) 361 0167

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 6 juni 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier