Bestuurssecretaresse Raad van Bestuur UMCG

Afdeling

Raad van Bestuur

Werkomgeving

De Raad van Bestuur van het UMCG bestaat uit 4 leden. De Raad van Bestuur wordt ondersteund door een team van twee bestuurssecretarissen en zes secretaresses. In verband met pensionering van één van de secretaresses zijn wij voor de ondersteuning van ons nieuwe lid Raad van Bestuur per 1 september a.s., mw. Paulina Snijders, op zoek naar een nieuw teamlid.

Functiebeschrijving

Als bestuurssecretaresse ben je de rechterhand van het lid Raad van Bestuur. Je bent het eerste aanspreekpunt voor partijen die contact met haar zoeken. Het betreft uiteenlopende contacten binnen het grote en complexe netwerk (nationaal en internationaal) van het UMCG.

Je verricht alle voorkomende secretariële werkzaamheden, waaronder o.a. het beheer van de complexe agenda van het Raad van Bestuurslid en je bereidt zorgvuldig stukken voor, voor bijeenkomsten waar zij deel vanuit maakt. Je organiseert vergaderingen, bijeenkomsten en bezoeken. Hierin werk je nauw samen met jouw collega’s van het secretariaat Raad van Bestuur en vervang je elkaar bij afwezigheid.

Wat vragen wij

- Je hebt een mbo+/hbo werk- en denkniveau aangevuld met een directiesecretaresse opleiding.
- Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie, in een omgeving van vergelijkbare omvang/complexiteit.
- Je bent in staat rekening te houden met de formele en hiërarchische lijnen, en hebt daarnaast een goed gevoel voor onderlinge verhoudingen en gedragingen van mensen.
- Je bent een enthousiaste collega die gaat voor samenwerking, weet in alle hectiek het overzicht goed te bewaken, daarbij de juiste prioriteiten te stellen en je ziet het als een uitdaging dat geen dag hetzelfde is.
- Je bent gastvrij.
- Je bent proactief en oplossingsgericht.
- Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband (samen)werken, waarbij het gaat om het gemeenschappelijke resultaat.
- Je hebt aantoonbare kennis van en affiniteit met de aandachtsgebieden van het lid Raad van Bestuur waar je voor werkt, te weten bedrijfsvoeringszaken, financiën, ICT en bouw.
- Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met de digitale werkomgeving en ICT.
- Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Een boeiende werkomgeving met gemotiveerde en enthousiaste collega’s in een hecht team. Het betreft eerst een tijdelijke arbeidsovereenkomst (36 uur per week (1 fte)) met de mogelijkheid op een vast contract. Het salaris bedraagt maximaal € 3.627,- bruto per maand (schaal 7), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Mariella van Sebille telefoonnummer (050) 361 0201

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 29 mei 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier