(Specialistisch) Radiologisch laborant (MBB’er)

Afdeling

Radiologie

Werkomgeving

Het Universitair Medisch Centrum Groningen is het grootste ziekenhuis in Noord-Nederland. Het UMCG is hét centrum voor hooggespecialiseerde zorg voor de ruim drie miljoen inwoners van Noord-Nederland. Focus van het UMCG is Healthy Ageing: bouwen aan de toekomst van gezondheid en antwoorden vinden op de vraag: ‘hoe kunnen we gezond ouder worden?’. De afdeling Radiologie bedient de patiënten van het UMCG en fungeert als expertisecentrum voor de noordelijke regio.
De afdeling Radiologie maakt samen met de afdeling Nucleaire Geneeskunde deel uit van het Medical Imaging Center (MIC), het MIC heeft een lange historie als het gaat om klantgerichtheid en kwaliteit en beoogt een meerwaarde te zijn in multidisciplinaire samenwerking.
Op de afdeling Radiologie werken 110 laboranten. Daarnaast werken er 55 medici op de afdeling, bestaande uit radiologen en AIOS-en. Zij allen worden ondersteund door onder andere medewerkers medische administratie, klinisch fysici, doktersassistenten, een onderwijscoördinator, roosteraars en een Physician Assistant.
Naast 4 röntgenkamers, 4 echokamers, 6 CT’s, 5 MRI’s en 2 interventiekamers heeft de Radiologie ook nog een kinderröntgen & kinderechokamer, 2 mammografiekamers, 5 C-bogen, 3 mobiele röntgentoestellen en een röntgen(doorlicht)kamer in Beatrixoord.

Functiebeschrijving

Op de afdeling Radiologie ben je breed inzetbaar en speel je een belangrijke rol bij het stellen van de diagnose en behandeling van de patiënt. Je maakt röntgenfoto’s van poliklinische patiënten maar ook van patiënten in de kliniek. Daarnaast verleen je röntgenassistentie op het functiecentrum endoscopie en urologie, op het operatiecentrum en op het Centrum Acute Zorg (CAZ). Je kunt je specialiseren in de interventieradiologie, CT, MRI en echografie. Daarnaast zijn er diverse sub specialismen zoals mammografie & kinderradiologie. Van poliklinische programma’s tot spoedaanvragen en traumaopvang, alles kan op één dag voorbijkomen. Dit alles voer je zelfstandig of in teamverband uit.

Wat vragen wij

Wij zoeken een enthousiaste, flexibele en sociaal betrokken MBB’er met afgeronde hbo-MBRT opleiding, met of zonder werkervaring in de radiologie. Je werkt in teamverband maar neemt veelal zelf initiatief en bent zelfredzaam. Er wordt verwacht dat je professioneel, nauwkeurig en stressbestendig bent. Daarnaast beschik je over goede communicatieve en contactuele vaardigheden.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (32 - 36 uur per week) met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 2.751,- bruto per maand (schaal 7M), of maximaal € 4.453,- bruto per maand (schaal 8M) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Tom van Os telefoonnummer 06 5525 6704
t.van.os@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 31 mei 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier