GZ-psycholoog Pijnrevalidatie

Afdeling

Revalidatiegeneeskunde

Werkomgeving

Beatrixoord is een locatie van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG), dat voor meerdere faciliteiten van het UMCG onderdak biedt. Hier werken 700 mensen in een open en inspirerende sfeer samen aan topreferente patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek. De medewerkers stellen de patiënt centraal en werken op innovatieve wijze doelgericht aan optimale terugkeer van de patiënt in de maatschappij.

Het team van de Pijnrevalidatie richt zich op de zorg aan patiënten met complexe chronische pijn aan het houdings- en bewegingsapparaat. Bij de intake door de revaldiatiearts wordt vastgesteld dat er medisch geen opties meer zijn voor behandeling. Hierna volgt de intake door het behandelteam waar samen met de patiënt gekeken wordt naar de motivatie voor gedragsverandering en doelen voor revaldiatie. Het behandeltraject bestaat uit een 12-weeks programma. Binnen de behandelingen ligt het accent op kwaliteit van leven, gezond functioneren en participatie in werk. Het pijnrevalidatieteam bestaat uit 3 revalidatieartsen, 1 physician assistant, 1 Klinisch-psycholoog, 3 GZ-psychologen, 5 ergotherapeuten en 6 fysiotherapeuten.

Functiebeschrijving

Als GZ-psycholoog:
- verricht je psychologisch onderzoek en behandel je patiënten met chronische pijn vanuit een gedragstherapeutische visie. Ervaring met EMDR-behandelingen is een pre;
- heb je een coachende rol in het team voor de toepassing van cognitief gedragsmatige behandelprincipes;
- draag je bij aan ontwikkeling van behandelmogelijkheden;
- werk je interdisciplinair samen en val je hiërarchisch onder de teamleiding en functioneel onder de medisch hoofden van het pijnrevalidatieteam;
- maak je deel uit van de vakgroep psychologie van het Centrum voor Revalidatie (CvR);
- speel je als GZ-psycholoog een rol in het opleiden en superviseren van (GZ-)psychologen;
- lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van onderwijs en wetenschappelijk onderzoek.

Wat vragen wij

Je hebt een sterke persoonlijkheid met ruimte voor persoonlijke aandacht. Ook ben je gericht op samenwerking en verbinding binnen je eigen discipline en binnen het team. Dit doe je vanuit een positieve en professionele grondhouding. Je bent in staat complexe situaties snel te doorzien waarbij je nieuwe informatie en werkprocessen snel oppikt. Daarnaast herken je jezelf in het volgende:
- Je bent bij voorkeur een BIG geregistreerd GZ-psycholoog.
- Je hebt relevante werkervaring, bij voorkeur in een vergelijkbare setting.
- Je kunt zowel zelfstandig als interdisciplinair samenwerken.
- Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
- Je hebt een initiatiefrijke en flexibele instelling met betrekking tot mensen, veranderingen en dienstrooster.
- Je levert een continue bijdrage aan kwaliteitsverbeteringen en zorgvernieuwingsprojecten.
- Je bent bereid om de verbinding te zoeken met alle interne en externe samenwerkingspartijen.
- Je bent gewend andere disciplines te coachen in complexe praktijksituaties.

Dus ben jij die stevig in de schoenen staande, positief ingestelde, flexibele, enthousiaste, communicatieve en creatieve teamplayer, die de aansluiting bij de patiënt en de verbinding met het team zoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Een uitdagende baan met ruimte voor ontwikkeling. De arbeidsovereenkomst is voor de duur van één jaar (minimaal 16 uur per week), met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt maximaal € 5.919,- bruto per maand (schaal 11), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Het Centrum voor Revalidatie kent een opleidingsbudget met ruimte voor ontwikkeling. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Margreet Wielinga telefoonnummer 06 2565 1048 bereikbaar op maandag t/m donderdag

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 11 juni 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier