Leerling gipsverbandmeester

Afdeling

Orthopedie

Werkomgeving

Je komt te werken in de gipskamer, vanuit hier heb je verschillende werkplekken in het UMCG zoals:
- polikliniek Vorm & Beweging;
- afdeling Traumachirurgie;
- polikliniek Revalidatiegeneeskunde.

Functiebeschrijving

Gipsverbandmeester is een beroep in ontwikkeling waarin zorg en techniek worden gecombineerd. Als leerling gipsverbandmeester maak jij je het vak van gipsverbandmeester eigen. Gedurende de leerlingentijd werk je onder verantwoordelijkheid van een collega gipsverbandmeester.

Wat ga je doen?
- Je vormt een belangrijke schakel in behandeling van patiënten, veelal met klachten van het steun- en bewegingsapparaat.
- Je legt (im)mobiliserende verbanden aan.
- Je informeert en adviseert de patiënt en zijn begeleider.
- Je draagt jouw kennis over aan anderen die betrokken zijn bij patiënten met klachten van het steun- en bewegingsapparaat.
- Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het vakgebied.
- Je werkt multidisciplinair. We hebben veel contact met verschillende disciplines van meerdere specialismen, onder andere traumatologie, orthopedie, plastische chirurgie en revalidatie.

Wat vragen wij

- Je bent een BIG-geregistreerde verpleegkundige of fysiotherapeut met minimaal 2 jaar werkervaring.
- Je hebt de bereidheid om de opleiding te volgen en thuis tijd te investeren in de studie.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Je krijgt een arbeidsovereenkomst (32-36 uur per week) voor de duur van de opleiding. De opleiding vindt plaats in het Erasmus MC te Rotterdam, start in september 2023 en duurt 18 maanden. Alle studie- en gerelateerde kosten worden vergoed. Daarnaast kan een externe stage in het OZG tot de mogelijkheden behoren. Als leerling gipsverbandmeester werk je van maandag tot en met vrijdag in dagdienst. Het salaris bedraagt gedurende de opleiding maximaal €3.627 ,- bruto per maand (schaal 7), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Een passend salarisaanbod volgt. Na diplomering van de opleiding bedraagt het salaris maximaal € 4.453,- bruto per maand (schaal 8M). Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Daniëlle Sijbesma telefoonnummer 06 2564 7636
d.sijbesma@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 3 april 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. Een assessment onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Meelopen op de gipskamer als onderdeel van de sollicitatieprocedure, is alleen voor de door ons geselecteerde kandidaten.

Digitaal sollicitatieformulier