ANIOS Maag-, Darm- en Leverziekten

Afdeling

Maag-Darm-Leverziekten

Werkomgeving

De afdeling Maag-, Darm- en Leverziekten (MDL) binnen het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is een dynamische en bloeiende plek waar alle facetten van het vakgebied aan bod komen. We zijn een team met een goede, open sfeer waarin we elkaar waarderen en waar ruimte is voor leren en ontwikkelen.
Wij bieden specialistische medische en verpleegkundige zorg aan mensen met zeldzame en complexe aandoeningen aan het spijsverteringskanaal. Wij zijn één van de drie academische centra in Nederland waar patiënten terecht kunnen voor een levertransplantatie. Samen met de abdominale chirurgie van het UMCG voeren we dunnedarm-transplantaties uit, als enige in Nederland. Onze patiënten komen dan ook uit heel Noordoost-Nederland en vaak van (ver) daarbuiten.

Speerpunten van de afdeling in patiëntenzorg, onderzoek en opleiding zijn:
- hepatologie en levertransplantatie;
- inflammatoire darmziekten en dunnedarmtransplantatie;
- gastro-intestinale oncologie;
- geavanceerde endoscopie.

Functiebeschrijving

Als ANIOS ben je een belangrijke spil in de dagelijkse medische zorg voor patiënten in onze kliniek. Naast de zorg voor de klinisch opgenomen MDL-patiënten, verricht je consulten en in overleg draai je na een gedegen inwerkperiode mee in de diensten.

Wat vragen wij

- Je bent een enthousiaste, afgestudeerde basisarts.
- Je kan zeflstandig en in teamverband werken en vraagt en biedt hulp indien nodig.
- Je bent een gezellig en betrokken persoon.
- Je hebt belangstelling voor de maag-, darm- en leverziekten Of je nu in de toekomst de opleiding tot MDL-arts wilt gaan volgen, of dat je nog niet precies weet voor wat voor specialisme je wilt gaan kiezen; in beide gevallen heb je bij ons de mogelijkheid om de basisvaardigheden van een ANIOS te leren, veel klinische ervaring op te doen en je te ontwikkelen.
- Je hebt een registratie in het RGS.
- Deelname aan avond- en weekenddiensten na een gedegen inwerkperiode.
- Interesse tot het doen van wetenschappelijk onderzoek en bijdragen aan onderwijs is een pre.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Je krijgt de kans om jezelf als ANIOS en als persoon te ontwikkelen binnen onze klinische afdeling. Je werkt in een veilige werkomgeving en een fijne sfeer. Ontwikkeling en veiligheid staan bij ons voorop. Het is een dienstverband (36 - 46 uur per week) voor de duur van een jaar met mogelijk een verlenging tot maximaal twee en een half jaar. Het salaris bedraagt maximaal € 5.544 ,- bruto per maand (schaal 11A) op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Het UMCG biedt je, samen met de andere opleidingsinstellingen binnen de OORNO, een start van je loopbaan in Noord- en Oost-Nederland. Bekijk alle mogelijkheden via de website

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Dr. Hans Blokzijl telefoonnummer (050) 361 2620
h.blokzijl@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 31 mei 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier