Medewerker Medische Administratie Pijncentrum

Afdeling

Anesthesiologie

Werkomgeving

Op de mooie locatie van het UMCG Beatrixoord (Centrum voor Revalidatie) zit op de A vleugel van de derde verdieping het Anesthesiologie Pijn Centrum gestationeerd.
Met in totaal 18 collega’s werken we vanuit de laatste wetenschappelijke kennis en met de modernste apparatuur. Zo kunnen we de best mogelijke zorg te bieden. We stellen de persoonlijke doelen van de patiënt daarbij centraal.

Het UMCG Pijncentrum afd. Anesthesiologie richt zich vooral op patiënten waarbij niet altijd een duidelijke lichamelijke oorzaak kan worden gevonden voor de pijn. En op patiënten met pijn die niet voldoende behandeld kan worden bij bijvoorbeeld een fysiotherapeut in de buurt of een ander ziekenhuis. We zetten ons in voor iedere patiënt met complexe pijn en kijken wat de meest passende zorg is.


Functiebeschrijving

Je hebt een ondersteunende functie en bent de logistieke spil van de afdeling. Door het verrichten van alle medisch administratieve taken ten behoeve van de planning, voer je in teamverband de regie over het administratieve patiëntenzorgproces. Denk hierbij aan;

- het plannen van onderzoeken en behandelingen voor patiënten;
- het te woord staan van de patiënten en (huis)artsen;
- het organiseren van multidisciplinair zorg is een veel voorkomende bezigheid.

Je bent iemand die houdt van procesmatig werken, het organiseren van zorg rondom een patiënt en het meewerken aan verbeteringen die er toe doen. Je bent degene die zorg draagt voor een optimale afstemming rondom een patiënt. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de patiënt en het gezicht van de afdeling. Als teamspeler zorg je ervoor dat alles goed op elkaar is afgestemd. Je denkt niet in problemen maar in oplossingen.

Wat vragen wij

- Je hebt een administratieve/secretariële opleiding op niveau 4 met MBO 4+ werk- en denkniveau.
- Je ziet de Mens en hebt affiniteit met de ‘achterkant van de zorg’.
- Je bent kwaliteit- en klantgericht.
- Je beschikt over goede communicatieve en contactuele eigenschappen.
- Je functioneert goed in een multidisciplinaire werkomgeving.
- Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
- Je weet adequaat om te gaan met ad hoc situaties.
- Je bent initiatiefrijk en proactief en kan flexibel meebewegen in een soms stressvolle omgeving.
- Je hebt (werk)ervaring binnen het zorglogistieke proces (pre).
- Je kunt goed overweg met IT-systemen als het Microsoft Office Pakket.
- Je hebt ervaring met het werken binnen het EPD van Epic (pre).

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Je komt te werken in een gezellig team met enthousiaste en gedreven collega’s. Je hebt een dynamische functie waar “samen sparren” wordt gezien als ontwikkelen, daarnaast is er ruimte voor eigen input en ideeën.

Je krijgt een arbeidsovereenkomst (24 - 28 uur per week) voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging van het contract. Het salaris bedraagt maximaal €3.302 ,- bruto per maand (schaal 6), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC)

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Eva van Dijk telefoonnummer 06 5272 4195

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 28 maart 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier