GZ-psycholoog Pijncentrum, locatie Beatrixoord

Afdeling

Revalidatiegeneeskunde

Werkomgeving

Het UMCG Pijncentrum is gevestigd op locatie Beatrixoord in Haren. De omgeving is rustig en groen met voldoende parkeermogelijkheid voor zowel de fiets als de auto.
De afdeling Anesthesiologie heeft twee onderafdelingen; “Anesthesiologische zorg voor perioperatieve, therapeutische en diagnostische procedures” en “chronische, oncologische en palliatieve pijngeneeskunde”, kortweg het “UMCG Pijncentrum”. Als GZ BIG-geregistreerd psycholoog zul je werkzaam zijn in het UMCG pijncentrum. Het UMCG Pijncentrum is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van complexe chronische pijnsyndromen en pijn bij kanker en/of in de palliatieve levensfase. Het UMCG Pijncentrum spant zich ook in om samen met anderen het pijn netwerk Noord Nederland vorm te geven. Het verzorgt het pijngeneeskundig deel van de opleiding tot anesthesioloog en heeft multidisciplinaire lokale en (inter)nationale samenwerkingen op het gebied van patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek. Het UMCG Pijncentrum is fysiek grotendeels gestitueerd op UMCG locatie Beatrixoord, kent een polikliniek met eigen interventieruimtes en recovery en levert zorg voor patienten met complexe pijn die opgenomen zijn op UMCG locatie Hanzeplein.

Wie zijn wij?
Het UMCG Pijncentrum afdeling Anesthesiologie bestaat uit; pijnspecialisten, physician assistents, psycholoog, verpleegkundig specialist, verpleegkundigen, medewerkers medische administratie, onderzoekers, medisch hoofd en een manager. De pijnbehandeling staat in dienst van een betere kwaliteit van leven en beter functioneren. Het UMCG Pijncentrum werkt met multidisciplinaire zorgpaden binnen en buiten de ziekenhuismuren.

Functiebeschrijving

- Je onderzoekt het (neuro)psychologisch functioneren van patiënten binnen het biopsychosociaal model.
- Je geeft psycho-educatie aan patiënten en het sociaal systeem, zowel individueel als in groepsvorm.
- Je behandelt (poli)klinische patienten.
- Je geeft het sociaal systeem gerichte omgangsadviezen.
- Je verricht administratieve werkzaamheden die samenhangen met de primaire taken.
- Je neemt deel aan het interdisciplinaire patiëntenoverleg en andere relevante overlegsituaties.

Wat vragen wij

- Je bent bij voorkeur een BIG-geregistreerd psycholoog.
- Je hebt bij voorkeur kennis van en aantoonbare ervaring met de behandeling en begeleiding van patiënten in de complexe problematiek van bovengenoemde patiëntengroepen.
- Je kunt zowel zelfstandig als in interdisciplinair teamverband werken.
- Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk.
- Je bent een positief ingestelde teamspeler, die gewend is de verbinding te zoeken met alle interne en externe samenwerkingspartijen.
- Je vindt het leuk om collegae uit andere disciplines te coachen in complexe praktijksituaties.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het betreft een jaarcontract voor 24 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt maximaal € 5.919,- bruto per maand (schaal 11) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).


Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Prof. dr. André Wolff telefoonnummer (050) 361 2140
a.p.wolff@umcg.nl
Eva van Dijk telefoonnummer 06 5272 4195
e.m.dijk@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 21 maart 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier