Cursusorganisator Bij- en Nascholing

Afdeling

Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden (WIOO)

Werkomgeving

- Je bent verantwoordelijk voor de organisatie (voorbereiding en uitvoering) van nascholingsactiviteiten. Dit doe je in afstemming met je collega’s senior consulenten en medewerkers Planning & Organisatie.
- Je participeert actief in programmacommissies, waarbij je proactief en kritisch meedenkt en adviseert over de opzet en organisatie van de nascholing.
- Je werkt nauw samen met opdrachtgevers/programmacommissies van binnen en buiten het UMCG, collega’s van de Onderwijs- en Vergaderondersteuning en uiteraard je collega’s binnen het WIOO.

Functiebeschrijving

Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden
Het Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden (WIOO) is het instituut van het UMCG dat zich richt op de professionele en persoonlijke ontwikkeling en opleiding van studenten en (toekomstige) medewerkers in de zorg. Vanuit de domeinen Onderwijs (Undergraduate Education) en Opleiden (Postgraduate Training) verzorgen we een breed aanbod aan opleidingen, bij- en nascholingen, trainingen en coaching en bieden we advies en begeleiding bij de innovatie van opleidingen en overige leer- en ontwikkeltrajecten.

Domein Opleiden, onderdeel Bij- en Nascholing
Eén van de onderdelen van het WIOO is het team Bij- en Nascholing. Zij ontwikkelt en organiseert jaarlijks meer dan 200 nascholingsactiviteiten voor medisch specialisten, AIOS, huisartsen(praktijken), tandartsen, medisch wetenschappelijk onderzoekers en paramedici. De activiteiten bestaan uit cursussen, workshops, masterclasses, regio-avonden en symposia/congressen. Steeds vaker zijn dit multidisciplinaire nascholingen, waarbij ook verpleegkundigen, doktersassistenten, tandartsassistenten, etc. tot de doelgroep behoren.

Wat vragen wij

- Je hebt een HBO-werk- en denkniveau en bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie.
- Je hebt aantoonbare affiniteit en kennis van het beroepsdomein waarvoor nascholingen worden ontwikkeld en georganiseerd.
- Je beschikt over algemene medische kennis en kennis van online onderwijsplatforms zijn een pre.
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.
- Je beschikt over goede plannings- en organisatievaardigheden.
- Je kunt zelfstandig functioneren, maar ook goed samenwerken.
- Je bent gericht op het continu verbeteren van het eigen werkproces en dat van het team.
- Daarnaast ben je klantgericht, hebt een flinke dosis enthousiasme en een praktische instelling.
- Verder ben je: stressbestendig, initiatiefrijk, accuraat en flexibel.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Wij bieden je een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke baan in een professionele werkomgeving waar een leven lang leren centraal staat.

Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar (28-36 uur per week), met uitzicht op een vast contract. Het salaris bedraagt maximaal €4.095,- bruto per maand (schaal 8), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Janke Hummel telefoonnummer 06 3162 3460
j.hummel@umcg.nl
Marian Tuinenga telefoonnummer 06 3162 3407
m.g.tuinenga@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 21 februari 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier