Medewerker Medische Administratie A

Afdeling

Centraal Poolbureau

Werkomgeving

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is één van de grootste ziekenhuizen in Nederland en de grootste werkgever van Noord-Nederland. De ruim 13.000 medewerkers werken samen aan zorg, onderzoek, opleiding en onderwijs met als gemeenschappelijke doelstelling: bouwen aan de toekomst van gezondheid.
Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen een organisatie met veel doorgroeimogelijkheden? Ga je graag met mensen om en sta je stevig in je schoenen? Dan is dit de baan voor jou!
Het Poolbureau heeft verschillende pools, waaronder een pool voor medewerkers medische administratie. Vanuit de pool kun je ziekenhuis-breed ingezet worden voor de functie medewerker Medische Administratie.

Nieuwsgierig geworden? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet!

Functiebeschrijving

Als medewerker Medische Administratie ben jij een onmisbare schakel in het zorgproces van de patiënt. Zonder jou en jouw collega’s is het onmogelijk om goede zorg te leveren. Jullie zorgen er namelijk voor dat de patiënt zo goed mogelijk door het zorgproces wordt begeleid.
Dagelijks houd jij je bezig met het te woord staan van patiënten en bezoekers, afwisselend aan de balie of aan de telefoon. Je checkt Epic (het digitale patiënten systeem), bewaakt de mailbox en plant afspraken. Ook bereid je het spreekuur of een opname voor door ervoor te zorgen dat alle gegevens die de zorgverlener nodig heeft, compleet zijn. Je hebt hiervoor regelmatig contact met andere afdelingen of ziekenhuizen. Verder houd jij de patiëntadministratie op orde en draag je zorg voor interne en externe medische correspondentie.

Vind je het leuk om alvast iets van de werksfeer te proeven, neem dan alvast een kijkje op de instagram pagina van de Medische Administratie!

Wat vragen wij

- Een administratieve of secretariële opleiding op MBO 4 niveau.
- Kennis van medische terminologie of werkervaring in de medische administratie is gewenst.
- Je kunt je verplaatsen in zowel de belangen van de patiënt als die van de organisatie. Goede contactuele en communicatieve vaardigheden zijn onmisbaar.
- Je bent klantgericht.
- Accuraat werken zit in je aard en goed overzicht hebben vind je een vereiste voor je werk.
- Je bent initiatiefrijk. Als er zaken geregeld of uitgezocht moeten worden, ga je hier achteraan.
- Je kunt flexibel meebewegen in een soms stressvolle omgeving.
- Microsoft Office kent voor jou geen geheimen en werken met Epic, ons digitale patiënten systeem, heb je zo in de vingers.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Wij bieden een afwisselende baan voor 24 tot 32 uur per week voor minimaal een jaar. Als medewerker van het Poolbureau maak je kennis met diverse afdelingen en specialismen binnen het UMCG. Je wordt flexibel ingezet op afdelingen en we proberen zo veel mogelijk rekening te houden met jouw gewenste werkpatroon. We vinden persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk, je krijgt diverse (digitale) scholingsmogelijkheden om je kennis en kunde up-to-date te houden. Met behulp van loopbaangesprekken proberen wij samen met jou te kijken waar je interesses liggen en kun je direct mee solliciteren op onze interne vacatures. Zo kunnen wij jouw springplank zijn naar je volgende stap in je carrière.
We vinden het belangrijk dat je goed wordt ingewerkt. Je start met een EPD training die je nodig hebt voor het werken in ons patiëntensysteem. Daarna word je ingewerkt door jouw collega’s binnen de Medische Administratie. Zij nemen je mee in het dagelijkse werkproces en leren je hoe je de spil van de afdeling wordt.

Het salaris bedraagt maximaal €3.302,- bruto per maand (schaal 6), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC). Verder kent het UMCG een fietsregeling en kun je met korting een P+R busabonnement aanschaffen.


Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Linda Heikema telefoonnummer 06 2564 6215

Tamara Lesimanoeaja telefoonnummer 06 2564 8919

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 5 februari 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier