ANIOS Dermatologie

Afdeling

Dermatologie

Werkomgeving

De afdeling Dermatologie in het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) kenmerkt zich door 3 top-referente zorgfuncties: auto-immuun en genetische blaarziekten, eczemen & allergie en huidoncologie. De afdeling onderscheidt zich als regionaal centrum voor hydradenitis, arbeidsdermatologie en complexe dermatologie. We hebben een nieuwe polikliniek met lichttherapie, hiernaast een dagbehandelcentrum met 4 moderne goed geoutilleerde ingrepenkamers en kamers voor infuusbehandelingen voor blaarziekten. Verder zijn er enkele klinische bedden. Er wordt ook regelmatig gebruik gemaakt van het operatiecentrum voor ingrepen onder algehele anesthesie.
De afdeling participeert in verschillende multidisciplinaire overleggen en spreekuren in immunologie, allergologie, genodermatosen en oncologie. Op het dagbehandelcentrum doen we 3 dagen per week Mohs’ ( micrografische chirurgie). Voor meer informatie zie: Mohs-chirurgie
De afdeling is betrokken bij de opleiding van basisartsen. Meestal zijn er 3 junior coassistenten en 2 senior coassistenten op de afdeling. Deze worden mede getraind door de ANIOS.

Functiebeschrijving

- Je draait (onder supervisie) eigen spreekuren in eenvoudige maar ook meer complexe dermatologie.
- Je houdt supervisie over coassistenten.
- Je volgt lokaal onderwijs.

Wat vragen wij

- Je bent afgestudeerd als arts en je hebt een BIG-registratie.
- Je hebt affiniteit met de dermatologie.
- Je hebt een flexibele instelling en je bent in staat om in een multidisciplinair team te werken.
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je maakt lastige medische termen; begrijpelijk en weet patiëntgericht mensen te adviseren over hun klachten.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het betreft een dienstverband (36,8 uur per week) voor 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging tot maximaal 1 jaar. Het salaris bedraagt maximaal € 5.544,- bruto per maand (schaal 11A), afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Het UMCG bied je, samen met de andere opleidingsinstellingen binnen de OORNO, een start van je loopbaan in Noord- en Oost-Nederland. Bekijk alle mogelijkheden via de website

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

dr. Marja Oldhoff telefoonnummer (050) 361 2520

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 19 februari 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. Let op: Afdeling Dermatologie heeft op dit moment 3 vacatures voor 3 functies open staan : ANIOS, AIOS en JAT (Junior Academic Teacher). Bij belangstelling mag je op één van deze functies solliciteren, maar mocht je ook in andere functies geïnteresseerd zijn, graag dit in je sollicitatiebrief aangeven op volgorde van belangstelling. De selectiecommissie zal hier rekening mee houden wanneer de selectie van de kandidaten plaatsvindt.

Digitaal sollicitatieformulier