Sedatie Praktijk Specialist, afdeling Anesthesiologie

Afdeling

Anesthesiologie

Werkomgeving

De Sedatie Praktijk Specialist (SPS) is een anesthesiemedewerker, die gespecialiseerd is in het buiten de operatiekamer toedienen van matig tot diepe sedatie. Steeds meer afdelingen willen gebruik maken van de ondersteuning van de SPS. Het UMCG is daarom op zoek naar enthousiaste sedatie praktijk specialisten.
De SPS werkt met patiënten die een onderzoek of behandeling moeten ondergaan op het Endoscopiecentrum, de Hartcatheterisatie (HC), de Radiologie en andere functieafdelingen. Je geeft zelfstandig sedatie en werkt daarbij nauw samen met de medisch specialist die de verrichting uitvoert. Hierbij hanteer je de protocollen en andere standaarden die voor de verrichting en de sedatie geschreven zijn. Je kunt in onvoorziene situaties altijd terugvallen op een anesthesioloog.

Functiebeschrijving

- Je screent de patiënt en beoordeelt de conditie van de patiënt.
- Je classificeert de patiënt, stelt een sedatieplan op en zorgt voor informed consent.
- Je bent verantwoordelijk voor de sedatie en bewaakt zelfstandig de vitale functies van de patiënt.
- Je bent in staat om in acute situaties te handelen en de juiste interventies toe te passen.
- Je bent verantwoordelijk voor ontslag en nazorg op het gebied van de sedatie.
- Je ontwikkelt en coördineert deskundigheidsbevordering programma’s en onderwijsonderdelen en voert deze uit.

Wat vragen wij

- Diploma Sedatie Praktijk Specialist of je bent een anesthesiemedewerker met minimaal 2 jaar ervaring en bent bereid de opleiding tot Sedatie Praktijk Specialist in Utrecht te volgen.
- Motivatie om de sedatiepraktijk in het UMCG verder te ontwikkelen.

Dagje meelopen
Als je al in het bezit bent van een diploma Sedatie Praktijk Specialist is het mogelijk om een dagje mee te lopen met het SPS team. Neem hiervoor contact op met onderstaande personen.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het UMCG is een boeiende en dynamische omgeving met doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling. Basis van ons handelen is ‘van mens tot mens’. Het betreft een fulltime arbeidsovereenkomst (36 uur per week), of een percentage daarvan, voor onbepaalde tijd (waarvan je nog ong. 25% van je contract werkzaam zult zijn als anesthesiemedewerker op het Operatiecentrum). Het salaris bedraagt maximaal € 5.566,- bruto per maand (schaal 10M) op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).
Tijdens avond- en nachtdiensten kun je gratis parkeren in de parkeergarage van het UMCG. Voor diensten overdag zijn er snelle verbindingen met vijf P&R plekken rondom de stad. Via het fietsenplan kun je een fiets of een e-bike fiscaal voordelig aanschaffen. Het UMCG heeft onder meer twee collectieve zorgverzekeringen, een goede pensioenregeling en de fiscale regeling woon-werkverkeer.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

drs. Willie Drent telefoonnummer 06 5272 4691
w.drent@umcg.nl
Mendy Driesens telefoonnummer 06 3162 3056
m.k.driesens@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 1 maart 2023. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier