Medewerker Onderwijsondersteuning

Afdeling

Onderwijs- en vergaderondersteuning (OVO)

Werkomgeving

Multimedia- en Onderwijsondersteuning is onderdeel van bureau onderwijs- en vergaderondersteuning. Wij werken nauw samen met de afdelingen Roosterbureau, Klantservices en Congres- en Evenementen ondersteuning. De werkzaamheden van het team onderwijs zijn voornamelijk gericht op het ondersteunen van het onderwijs van de Faculteit der Medische Wetenschappen en de opleiding Farmacie. In de integratie van IT en AV speelt tevens de samenwerking met medische- en informatietechnologie een belangrijke rol. Wij ondersteunen onderwijs en evenementen met multimedia techniek en aanvullende faciliteiten. Hierbij doen we ons best voor een bedrijfszekere beschikbaarheid van de faciliteiten en zijn we bereikbaar en beschikbaar om docenten en studenten te ondersteunen wanneer nodig. Ook adviseren we op het gebied van multimedia en meubilair en realiseren we de optimale inrichting van een onderwijs- of vergaderruimte. Wij faciliteren college registraties en hybride onderwijs, ondersteunen bij mediaverwerking en verzorgen de inhoud op de infoschermen. Daarnaast dragen we zorg voor een betrouwbare keten tussen AV en IT in de ongeveer 200 onderwijsruimten. Op proactieve en innovatieve wijze leveren wij zo UMCG-brede ondersteuning en faciliteiten die aansluiten op zorg, onderwijs en onderzoek van nu en in de toekomst.

Het team
Wij zijn een klein zelfsturend team waar de werkzaamheden zeer gevarieerd zijn en waar ruimte is voor individuele inbreng en specialisatie. We dragen zorg voor goed ingerichte onderwijsruimten die voorzien zijn van audiovisuele apparatuur, onderwijs hulpmiddelen en meubilair die het onderwijs optimaal ondersteunen. Onze kernwaarden zijn betrouwbaar, klantgericht, flexibel, oplossingsgericht, plezier en samenwerken.

Functiebeschrijving

Wij zoeken een enthousiaste collega met werkervaring in audiovisuele ondersteuning. Je voelt je bewezen thuis in een multimedia omgeving waarbij het ondersteunen van docenten en studenten centraal staat. Je kunt je vinden in onze kernwaarden en bent een aanvulling op ons team. Je hebt inzicht in de AV-systemen en komt snel met een oplossing bij verstoringen. Voor jou is een schoon whiteboard voorzien van werkende stiften net zo belangrijk als het goed werken van een touchscreen met gekoppelde PC of MacBook. Je raakt niet van slag als je een storing moet oplossen in een volle zaal met studenten en weet in de communicatie de juiste toon en stijl te vinden. Je bent gewend om te werken met systemen voor de bedrijfsvoering en verrast ons met je kennis van diverse soft- en hardware. Jouw interesse en kennis gaat van Android tot Windows, van flipover tot touchscreen en van HDMI tot USB C. Je bent flexibel ten aanzien van het werken in de avond of weekend.

Werkzaamheden:
- Klaarzetten en verzorgen van onderwijs hulpmiddelen en meubilair in onderwijs- en vergaderruimten;
- ad hoc oplossen van verstoringen;
- het zelfstandig verzorgen van de AV-techniek bij onderwijs en evenementen;
- bieden van hulp aan docenten en studenten bij het gebruik van apparatuur;
- verzorgen van de uitleen en inname van AV-apparatuur;
- op en afbouw en ondersteuning van tijdelijke AV-installaties op locaties in het UMCG;
- bewaken van kwaliteit en functionaliteit van de AV-apparatuur, onderwijs hulpmiddelen en meubilair in de onderwijsruimten;
- ondersteunen bij college registraties, hybride onderwijs en mediaverwerking;
- verzorgen van de inhoud op de infoschermen;
- ondersteunen bij het upgraden en installeren van AV-apparatuur;
- werken met administratieve systemen (Ultimo en Office 365);
- bijdragen aan innovatie en ontwikkeling van onze dienstverlening;
- incidenteel surveilleren bij tentamens en inzagemomenten.

Wat vragen wij

- Relevante opleiding op MBO-niveau.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.
Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar (20 uur per week), met uitzicht op een vast dienstverband in een boeiende en dynamische omgeving, met alle ruimte om je kennis en vaardigheden toe te passen en je verder te ontwikkelen.
Het salaris bedraagt maximaal € 2,975,- bruto per maand (schaal 5) op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) en is afhankelijk van je ervaring en kwalificaties. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Anton Borger telefoonnummer (050) 361 6370
multimediaonderwijs@umcg.nl
Sipke de Vries telefoonnummer (050) 361 6370
multimediaonderwijs@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 30 november 2022. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier