Regieverpleegkundige Urologie/Gynaecologie

Afdeling

Urologie

Werkomgeving

De afdeling heeft 2 patiëntencategorieën: urologische en gynaecologische patiënten die vaak voor grote, meestal oncologische operaties in het UMCG komen. Dit zorgt voor een dynamische werkplek met een breed verpleegkundig takenpakket.

Functiebeschrijving

Naast je diensten in de directe patientenzorg heb je als regieverpleegkundige de verantwoordelijkheid om samen met het team afdelingsdoelen te realiseren en (mede) uitvoering te geven aan het (kwaliteits)beleid. De volgende taken vallen onder de functie van regieverpleegkundige op verpleegafdeling L4:
- Regie voeren over het zorgproces, kwaliteitszorg, zorgvernieuwing en professionalisering van de verpleegkundige discipline.
- Het bijhouden van expertise in de uitvoering van zorg, onder andere door zorg te dragen voor multi- en interdisciplinaire samenwerking in de verpleegkundige zorg.
- Het geven van operationele sturing, toezicht houden op het verpleegkundig zorgproces en de uitvoering daarvan.
- Op een correcte manier uitvoering geven aan het beleid en er op toezien dat dit beleid op een juiste wijze wordt uitgevoerd.
- Het coachen van (senior) verpleegkundigen en zorg/voedingsassistenten.
- Bedrijfsvoeringstaken op het gebied van personeelsbeheer en werkplanning.
- Het initiëren van en bijdragen aan de ontwikkeling van standaardprocedures (protocollen, richtlijnen en standaarden) voor verpleegkundige en multidisciplinaire zorg.

Binnen de afdeling, maar ook binnen het UMCG krijg je de ruimte om je interesses verder uit te diepen. We groeien graag met je mee in jouw professionele ontwikkeling.

Wat vragen wij

- Je hebt een verpleegkundige opleiding en bent BIG geregistreerd.
- Je hebt een HBO werk- en denkniveau en bent gemotiveerd je verder te ontwikkelen op het gebied van coaching en operationeel leidinggeven.
- Je bent initiatiefrijk, stressbestendig en flexibel.
- Je kunt op een duidelijke en coachende wijze je collega’s motiveren.
- Je bent ondernemend, hebt lef en bedenkt verrassende oplossingen voor (acute) problemen.
- Je hebt een onderzoekende houding, signaleert knelpunten, doet verbetervoorstellen en helpt mee de zorg te verbeteren.
- Je bent analytisch en in staat ‘overstijgend’ te denken.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het UMCG is een boeiende en dynamische omgeving met doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling. Basis van ons handelen is ‘van mens tot mens’.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar (32 - 36 uur per week), met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt maximaal € 4.201,- bruto per maand (schaal 8M) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Tijdens avond- en nachtdiensten kun je gratis parkeren in de parkeergarage van het UMCG. Voor diensten overdag zijn er snelle verbindingen met 5 P&R plekken rondom de stad. Via het fietsenplan kun je een fiets of een e-bike fiscaal voordelig aanschaffen. Het UMCG heeft onder meer 2 collectieve zorgverzekeringen, een goede pensioenregeling en de fiscale regeling woon-werkverkeer.

Kijkje in de keuken
Je bent van harte welkom voor een rondleiding en nadere kennismaking ook indien je nog niet direct een sollicitatiebrief wilt schrijven. Je kunt hiervoor een afspraak maken met één van de onderstaande contactpersonen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Mariëlle Dinkela telefoonnummer 06 2564 6017

de regieverpleegkundigen van L4VA telefoonnummer (050) 364 6472

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 11 september 2022. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier