Student voor maken promotievideo voor het Skills Center UMCG

Afdeling

Stage, afstuderen en scriptie

Werkomgeving

Je maakt voor ons een korte en pakkende promotie-/introductievideo, waarin je laat zien wat het Skills Center is, wat doen we, voor wie zien we er, wie werken er en wat bieden we allemaal? Daarnaast willen we bij onze ingang met beelden een impressie geven van onze activiteiten, je bepaalt mede welk medium daarvoor geschikt is.

Functiebeschrijving

Het Skills Center is het simulatiecentrum voor de hele noordelijke regio en verzorgt mede de opleidingen en het onderwijs van medewerkers van het UMCG. Van verpleegkundigen in opleiding tot volledige teams medisch specialisten. Daarnaast ondersteunen onze simulatie/CRM-experts op de afdeling met het verbeteren van de kwaliteit van zorg en de patiëntveiligheid. Ook vindt er bij ons onderzoek plaats naar nieuwe simulatie- en behandeltechnieken.

Wat vragen wij

Voor deze opdracht zijn naast de kennis en vaardigheden uit je studie de volgende kenmerken en eigenschappen van belang:
- Je volgt een HBO of WO opleiding in Communicatie of CMD.
- Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden die je naar gelang het contact op een correcte wijze gebruikt.
- Je bent creatief en hebt frisse ideeën, ook binnen gestelde kaders.
- Je beschikt over goede schriftelijke vaardigheden.
- Je bent ambitieus en wilt graag nieuwe dingen leren.
- Je vindt het leuk om samen te werken en anderen enthousiast te maken.

Wat bieden wij

- Stageovereenkomst met het UMCG.
- Goede begeleiding in het UMCG.
- Wetenschappelijke werkomgeving.
- Nestor: een omgeving speciaal voor afstudeerders met informatie, links, tips & trics die je kunnen helpen tijdens je afstudeerperiode in het UMCG.

Goed om te weten: mogelijk werk je deels vanuit huis en overleg je met je opdrachtgever wanneer je in het UMCG bent.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

afstuderen@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. Genoemde uiterste reactiedatum in het vacatureoverzicht is niet van toepassing op deze vacature. De vacature blijft op de website staan totdat een geschikte student is gevonden voor deze opdracht.

Digitaal sollicitatieformulier