(Senior) verpleegkundige Dagcentrum CCC

Afdeling

Hematologie

Werkomgeving

De afdeling Hematologie is een dynamische afdeling waar klinische en poliklinische zorg wordt gegeven aan patiënten met benigne en maligne hematologische ziekten in de volle breedte van het vak. Het is onze ambitie om zowel hoogwaardige klinische zorg als ook hoogwaardig en grensverleggend (inter)nationaal toponderzoek te doen. We streven daarom naar optimale participatie in klinische studies. Zoals blijkt uit onze website proberen we zo transparant mogelijk te werken.

Dagcentrum
Het Dagcentrum is een expertisecentrum voor infuustherapie en medische interventies. Er worden patiënten behandeld met hematologische, oncologische en andere interne aandoeningen. Het Dagcentrum heeft 19 behandelplekken en beschikt over een biopsiekamer waar diagnostische onderzoeken en kleine medische interventies gedaan worden, zoals het verrichten van biopsieën en het inbrengen van Centraal Veneuze Catheters (CVC). Het Dagcentrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 20:00 uur en om de zaterdag tot 16:30 uur. Voor het Dagcentrum zijn we op zoek naar een enthousiaste, punctuele verpleegkundige.

Functiebeschrijving

- Je speelt een belangrijke rol in de uitvoering en kwaliteit van (oncologische) zorg.
- Je geeft voorlichting en advies aan de patiënt en de naasten.
- Je begeleidt in voorkomende gevallen leerlingen en stagiairs.
- Je bent bereid om flexibel te werken.
- Je bent bereid om je continu bij te scholen en opleidingen te volgen.
- Je hebt affiniteit met medisch-technisch handelen en infuustechniek.

Je komt te werken in een gemotiveerd en gezellig team, waarin je kunt rekenen op de steun van je collega’s.

Wat vragen wij

- Je bezit een diploma MBO-V en/of HBO-V en je hebt bij voorkeur een opleiding oncologie en/of hematologie gevolgd, of bent bereid deze te volgen.
- Je straalt rust uit, kunt een vertrouwensrelatie opbouwen en je besteedt aandacht aan de psychosociale zorg.
- Je beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen en staat stevig in je schoenen.
- Je hebt bij voorkeur ervaring met het inbrengen van infusen of venapunctie.
- Je bent enthousiast, hebt een hoog streefniveau en je bent in staat tot zelfreflectie.
- Oplettend, ordelijk, veilig, hygiënisch en stressbestendig werken is een absolute must.
- Je bent inzetbaar op alle dagen van de week in alle diensten.
- Je bent dedicated verpleegkundige op het Dagcentrum, maar je bent ook inzetbaar op de andere klinische verpleegafdelingen binnen het Comprehensive Cancer Center (CCC), waaronder ook nachtdiensten.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Een uitdagende werkomgeving met veel ontwikkelmogelijkheden, maar ook een hectische omgeving waar continu druk is op capaciteit (bedden), personeel en nieuwe ontwikkelingen. Het UMCG is een boeiende en dynamische omgeving met doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling. Basis van ons handelen is ‘van mens tot mens’.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar (24 - 36 uur per week), met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt maximaal € 3.675,- bruto per maand (verpleegkundige, schaal 7M), of maximaal € 3.909,- bruto per maand (senior verpleegkundige, schaal 8aM) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Tijdens avond- en nachtdiensten kun je parkeren in parkeergarage Noord van het UMCG. Voor diensten overdag zijn er snelle verbindingen met 5 P&R plekken rondom de stad. Via het fietsenplan kun je een fiets of een e-bike fiscaal voordelig aanschaffen. Het UMCG heeft onder meer 2 collectieve zorgverzekeringen, een goede pensioenregeling en de fiscale regeling woon-werkverkeer.

Kijkje in de keuken
Je bent van harte welkom voor een rondleiding en nadere kennismaking, ook indien je nog niet direct een sollicitatiebrief wilt schrijven. Je kunt hiervoor een afspraak maken met een van de onderstaande contactpersonen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

regieverpleegkundige Dagcentrum telefoonnummer (050) 361 3956

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 22 augustus 2022. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier