Verpleegkundig specialist Anesthesiologie, Acute Pijnservice

Afdeling

Anesthesiologie

Werkomgeving

De afdeling Anesthesiologie vervult een belangrijke rol binnen het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en de regio Noord-Oost Nederland. De afdeling Anesthesiologie maakt als ondersteunend specialisme onderdeel uit van de peri-operatieve keten en ondersteunt veel zorgprocessen voor vrijwel alle afdelingen van het UMCG. Daarnaast treedt de afdeling Anesthesiologie als medisch poortspecialisme op in het Pijncentrum. Dat maakt het werken bij de afdeling interessant, veelzijdig en afwisselend.

De Acute Pijnservice
Het werkgebied van de verpleegkundig specialist bij de Acute Pijnservice (APS) speelt zich voornamelijk al af binnen het domein van de peri-operatieve zorg. Binnen de kliniek evalueer je bij geopereerde patiënten het resultaat van de pijnbehandeling, waar nodig geef je opdrachten en adviezen om het behandelresultaat te verbeteren. In de toekomst zal een deel van het werkgebied samen kunnen gaan vallen met het takengebied van de anesthesiologie waar patiënten worden behandeld met chronische pijn, pijn bij kanker en ernstige therapieresistente acute pijn.

Naast het uitvoeren van klinische zorg lever je een bijdrage op het gebied van onderwijs, onderzoek, kwaliteitsbewaking en het introduceren van nieuwe behandelingen. Bij het uitvoeren van je werkzaamheden werk je samen met artsen, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, physician assistants en andere beroepsgroepen.

Functiebeschrijving

- Je onderzoekt, behandelt en begeleidt patiënten in alle leeftijdscategorieën met acute en t.z.t. ook chronische pijn volgens het biopsychosociale model.
- Je overlegt met en geeft adviezen aan andere behandelaars en verpleegkundigen.
- Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van pijnbehandeling in het UMCG, op het gebied van patiëntenzorg, ketenzorg, onderwijs en (wetenschappelijk) onderzoek.
- Je stelt een pijndiagnose, zo nodig in samenspraak met één van de andere behandelaars.
- Je geeft informatie en voorlichting aan patiënten over hun pijnklacht, ook in relatie tot medische zorg, behandelingen en preventiemogelijkheden.
- Je stelt in overleg met de patiënt haalbare doelen vast.
- Je hebt een coördinerende rol t.a.v. de behandeling van acute pijnklachten binnen een multidisciplinaire behandeling.

Wat vragen wij

- Je bent een verpleegkundig specialist met BIG-registratie.
- Je hebt de masteropleiding (MANP, intensieve zorg bij somatische aandoeningen) afgerond.
- Je hebt werkervaring als verpleegkundig specialist in de directe patiëntenzorg, met affiniteit met de peri-operatieve zorg.
- Je bent iemand met ambities die zich graag verder wil ontwikkelen.
- Je hebt een zelfstandige werkhouding en een gezonde dosis assertiviteit.
- Je beschikt over goed ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden.
- Je bent iemand met oog voor de belangen van de individuele patiënt en die gericht is op het vinden van een oplossing.
- Je kunt goed functioneren in een multidisciplinair team.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Een breed werkgebied waarin je met vrijwel alle facetten die bij het behandelen van pijn een rol spelen te maken zult krijgen, niet alleen binnen de directe patiëntenzorg maar ook op het gebied van onderwijs en onderzoek.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 24 - 32 uur per week, voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt maximaal € 5.251,- bruto per maand (schaal 10M) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

één van de verpleegkundig specialisten van de Acute Pijnservice telefoonnummer (050) 361 6161

Nella Groenewegen telefoonnummer (050) 361 0167

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 30 augustus 2022. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier