Artsen in opleiding (AIOS) tot Orthopedisch Chirurg

Afdeling

Orthopedie

Werkomgeving

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) vormt samen met de opleidingsziekenhuizen van Noordoost-Nederland (OOR Noord- en Oost-Nederland) de grootste opleidingsregio in Nederland en verzorgt alle erkende medisch specialistische opleidingen volgens de nieuwste curricula. Voor het specialisme Orthopedie zijn er 1 keer per jaar, 5 opleidingsplaatsen beschikbaar bij OOR-Noordoost.
De afdeling Orthopedie van het UMCG is voor de opleiding Orthopedie geaffilieerd met de ziekenhuizen in Leeuwarden, Zwolle, Deventer, Enschede en het Martini Ziekenhuis in Groningen.

Functiebeschrijving

De opleiding tot orthopedisch chirurg duurt 6,5 jaar. Het eerste 1,5 jaar volg je de opleiding Algemene Heelkunde. Daarna volgt de 5,5 jarige opleiding Orthopedie (0,8 fte). Minstens 1,5 jaar van de opleiding wordt gevolgd in het UMCG (U-opleiding). In het opleidingscurriculum zijn gedurende het 6e jaar verdiepingsstages mogelijk in de geaffilieerde ziekenhuizen, indien aan de basiskwalificaties van de orthopedie is voldaan.

Wat vragen wij

- Een diploma basisarts en BIG-registratie.
- Bewezen belangstelling voor en affiniteit met het specialisme orthopedie.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het betreft een arbeidsovereenkomst bij het UMCG voor de duur van de opleiding (46 uur per week), met de mogelijkheid tot detachering naar 1 van de regionale opleidingsklinieken. Er zijn 5 opleidingsplaatsen met een dienstverband van 80% voor het orthopedie deel. Voor iedere AIOS is een individueel opleidingsbudget beschikbaar.

Het salaris bedraagt maximaal € 5.230,- bruto per maand (schaal 11A per 1-8-2022) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

dr. Joris Ploegmakers telefoonnummer (050) 361 2802

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 4 september 2022. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier