Projectassistent Cardio Research

Afdeling

Hartcentrum

Werkomgeving

Als medewerker bij de afdeling Cardio Research wil je ertoe doen. Je wilt bijdragen om een verschil te maken in het leven van mensen met een cardiologische aandoening. Nu en in de toekomst. Daarom kies je bewust voor de functie als projectassistent op de afdeling Cardiologie van het UMCG, een dynamische afdeling waar onderzoek en de praktijk in elkaar vervlochten zijn. Wij voeren diverse (klinische) studies uit naar nieuwe behandelingen voor cardiovasculaire aandoeningen, zoals hartfalen, boezemfibrilleren en hartinfarcten. Met de resultaten van wetenschappelijk onderzoek verbeteren we de patiëntenzorg. Wij geloven dat er voor elke cardiologische aandoening uiteindelijk een oplossing te vinden is.

De klinische studies worden opgezet en/of uitgevoerd door de afdeling Cardiologie van het UMCG, geregeld in samenwerking met de farmaceutische industrie of mogelijk gemaakt door subsidies. Je werkt samen met onderzoeksartsen, project verpleegkundigen, projectmanagers en andere administratieve medewerkers. Hierdoor is elke dag anders en afwisselend.

Functiebeschrijving

Wij zijn op zoek naar een projectmedewerker (assistent) met een sterke focus op de administratieve ondersteuning bij het verrichten van klinisch wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe therapieën voor patiënten met hart- en vaatziekten.

Je bent werkzaam bij de afdeling Cardio Research van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en geeft binnen je takenpakket administratieve ondersteuning bij klinische onderzoeken, onder andere door:
- Het bijhouden van de documentatie in de studie en patiënten files.
- Het verwerken van projectgegevens in diverse systemen (PaNaMa, EPIC, etc.).

Ook geef je ondersteuning aan projectmanagers en research verpleegkundigen onder andere door:
- Het plannen van vergaderingen.
- Het coördineren van urenregistratie voor de projecten.
- Het maken van project overzichten.

Wat vragen wij

- Je bent een administratief talent en hebt een afgeronde MBO-opleiding.
- Je hebt affiniteit met o.a. Word, Adobe en Excel.
- Je hebt goede schriftelijke vaardigheden, ook in het Engels.
- Je bent precies, werkt accuraat en je beschikt over doorzettingsvermogen.
- Teamspirit is vanzelfsprekend voor je, maar je kunt ook goed zelfstandig werken.
- Je hebt belangstelling voor wetenschappelijk onderzoek.
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden en hebt een klantgerichte houding.
- Je bent resultaatgericht en je zoekt de samenwerking met anderen.
- Je bent in staat om je eigen werk binnen een grote organisatie te organiseren.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Een inspirerende en multidisciplinaire werkomgeving waar samen met andere collega’s ruimte is voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling. Je krijgt de gelegenheid om je te bekwamen in het werken op het snijvlak van wetenschappen gezondheidszorg, binnen een groot en dynamisch Universitair Medisch Centrum. We werken nauw samen met diverse andere afdelingen binnen het UMCG. Daarnaast hebben we samenwerkingsverbanden met verschillende vooraanstaande centra in binnen- en buitenland.

De duur van de arbeidsovereenkomst is in de eerste instantie voor een jaar (24 - 36 uur per week), met uitzicht op verdere ontwikkelmogelijkheden. Het salaris bedraagt maximaal € 3.115,- bruto per maand (schaal 6 per 1-8-2022) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie
Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met:
- Ruben de Jong, manager research Hartcentrum, e-mailadres: r.de.jong04@umcg.nl
- Nicoline Smit, projectmanager, e-mailadres: n.w.smit@umcg.nl
- Ester Maas-Soer, projectmanager, e-mailadres: e.l.maas-soer@umcg.nl


Meer informatie

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 18 augustus 2022. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier