Medewerker Recruitment

Afdeling

Personeel & Organisatie

Werkomgeving

Als medewerker Recruitment werk je in het team Recruitment wat valt onder de P&O kolom. Als team dragen wij de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de organisatie bij het jaarlijks invullen van circa 900 vacatures en begeleiden wij 12.500 sollicitanten in het proces. Ondersteuning en begeleiding die er aan bijdraagt dat we als UMCG voor zowel onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg, die professionals binnenhalen om het meest innovatieve en persoonsgerichte Medisch Centrum te kunnen blijven.

Als team zijn wij ambitieus en enthousiast; wij werken hard en vinden een goede samenwerking belangrijk.

Functiebeschrijving

Als medewerker Recruitment ondersteun je onze organisatie op administratief gebied bij alle lopende vacatures en is het jouw taak daarin zo volledig mogelijk te ontzorgen. Je bent telefonisch en per mail aanspreekpunt en de vraagbaak voor vacaturehouders en sollicitanten. Daarnaast ben je, beheerder van het administratieve proces en leid je dit in goede banen. Ook pak je verbetermogelijkheden op die je ziet liggen. Alles staat in het teken van de beste dienstverlening voor sollicitanten en collega’s.

Verder hou jij je concreet bezig met:
- het bijhouden van de mailbox, waarbij jij met jouw nieuwsgierigheid zoveel mogelijk zaken zelf uitzoekt en afhandelt;
- het controleren en invoeren van nieuwe vacature aanvragen, het versturen van uitnodigingen voor sollicitatiegesprekken en andere correspondentie, ontbrekende gegevens opvragen bij sollicitanten en leidinggevenden;
- het beheer van onze vacatures op onze werkenbij website en partnerwebsites.

Wij werken in een snelveranderende omgeving waarin wij als team Recruitment graag onze dienstverlening blijven optimaliseren. Daarom stellen wij het op prijs als je actief meedenkt over hoe onze processen verbeterd zouden kunnen worden.

Wat vragen wij

Voor deze afwisselende functie houd je gemakkelijk meerdere ballen in de lucht, bewaar je overzicht kan je snel kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden en vraagstukken.

Jij neemt verder in ieder geval het volgende mee:
- Een afgeronde MBO-opleiding.
- Ervaring in de wereld van recruitment of HR is een sterke pre.
- Interesse in (de ondersteuning van) administratieve processen.
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
- Aantoonbare ervaring met Word, Excel en Outlook.

Onze nieuwe collega heeft een open houding en weet deze ook telefonisch door te laten klinken. Jij werkt graag in een ondersteunende functie, waarbij je de nieuwsgierigheid en durf bezit om door te vragen, dingen uit te pluizen en zelfstandig zaken op te pakken. Jij denkt vooruit en je handelt proactief en werkt zeer nauwkeurig. Je legt dingen vast zodat jij, of iemand anders, dit makkelijk terug kan vinden waarmee er voor collega’s overzicht ontstaat. Je bent organisatiesensitief waardoor je snel aanvoelt welke weg je het beste kunt bewandelen in verschillende situaties en je de complexiteit van onze organisatie je snel eigen maakt.

Wat bieden wij

Het UMCG is een boeiende en dynamische omgeving met doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling. Basis van ons handelen is ‘zie de mens’. Duurzame inzetbaarheid en ‘healthy @ work’ zijn belangrijke speerpunten in ons personeelsbeleid. In het UMCG hebben we maandelijks een Healthy Monday; met lezingen, gezonde lunches en andere activiteiten. Met ons fietsplan schaf je voordelig een (elektrische) fiets aan zodat je fit op het werk aankomt, en weer thuis natuurlijk. Het UMCG heeft een actieve personeelsvereniging die naast leuke activiteiten met je collega’s, ook voordeel oplevert bij winkels, restaurants en dagjes uit.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar (32 uur per week), met kans op verlenging. Je salaris bedraagt maximaal € 3.054,- bruto per maand (schaal 6) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Jeanet Kolthof telefoonnummer 06 4613 2780

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden van deze vacature en wil je ons team komen versterken? Reageer dan snel via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Dit kan tot en met 22 mei 2022. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier