Huisarts Postacademisch Onderwijs

Afdeling

Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden (WIOO)

Werkomgeving

Het Wenckebach Instituut voor Onderwijs en Opleiden (WIOO) is het instituut van het UMCG dat zich richt op de professionele en persoonlijke ontwikkeling en opleiding van studenten en (toekomstige) medewerkers in de zorg. Vanuit de domeinen Academische opleidingen en Medische Vervolgopleidingen, Zorgopleidingen en Leven Lang Leren verzorgen we een breed aanbod aan opleidingen, bij- en nascholingen, trainingen en coaching en bieden we advies en begeleiding bij de innovatie van opleidingen en overige leer- en ontwikkeltrajecten.

Domein Zorgopleidingen, onderdeel PAOG
Eén van de onderdelen van het WIOO is het Postacademisch Onderwijs (PAOG). Dit team ontwikkelt en organiseert jaarlijks meer dan 200 nascholingsactiviteiten voor medisch specialisten, AIOS, huisartsen(praktijken), tandartsen, medisch wetenschappelijk onderzoekers en paramedici. De activiteiten bestaan uit cursussen, workshops, masterclasses, regio-avonden en symposia/congressen. Steeds vaker zijn dit multidisciplinaire nascholingen, waarbij ook verpleegkundigen, doktersassistenten, tandartsassistenten, etc. tot de doelgroep behoren.

Functiebeschrijving

- Je initieert nascholing voor huisartsenpraktijken en SO in de regio. Dit doe je in samenwerking met de senior consulenten, die de coördinatie van de nascholingen verzorgen. Belangrijke andere samenwerkingspartners hierbij zijn (de transmuraal huisarts van) het Bureau Verwijzerscontact UMCG en de medisch specialisten van het UMCG.
- Je bewaakt de kwaliteit en huisartsgeneeskundige relevantie van deze nascholing.
- Door het netwerk waarin jij opereert weet jij wat er speelt en op welk gebied er nascholing nodig is. Je signaleert regionale en landelijke ontwikkelingen en verbindt daar, indien nodig, acties aan. Door jou weten zorgpartners wat de kracht van het UMCG is en waar het UMCG voor bedoeld is.

Wat vragen wij

- Je bent praktiserend huisarts in Noord-Nederland met enige jaren ervaring.
- Je hebt bij voorkeur ervaring in het ontwikkelen van onderwijs, maar in ieder geval affiniteit met (na)scholingsactiviteiten en/of onderwijs.
- Je hebt affiniteit met het UMCG en transmurale zorg.
- Je hebt een breed netwerk (in Noord-Nederland) of bent bereid deze op te bouwen.
- Je bent een proactieve persoonlijkheid die van nature relaties opbouwt en onderhoudt.
- Je kunt goed zelfstandig werken en bent oplossingsgericht.
- Je bent flexibel inzetbaar (ook in de avonduren).
- Je kunt goed en tactvol communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.
- Je bent gericht op samenwerking en kunt daarbij je eigen neutrale en onafhankelijke positie bewaren en bent in staat tegengestelde belangen te overbruggen.
- Je durft op de voorgrond te treden.

Wat bieden wij

Een uitdagende, zelfstandige en verantwoordelijke baan in een professionele werkomgeving waar een leven lang leren centraal staat. Het betreft in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar (aantal uren per week in onderling overleg en flexibel in te vullen), met uitzicht op een vast contract.

Het salaris bedraagt maximaal € 6.753,- bruto per maand (schaal 13) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Janke Hummel telefoonnummer 06 3162 3460

Marian Tuinenga telefoonnummer 06 3162 3407

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 21 juni 2022. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier