Analist Processing Facility voor Point-of-Care CAR T productie

Afdeling

Hematologie

Werkomgeving

Binnen de afdeling Hematologie van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) worden patiënten behandelt met cellulaire therapieën, zoals hematopoietische stamcelbehandeling en CAR T cellen. De processing facility (PF) verzorgt voor deze therapieën het opwerken, invriezen en voor toediening gereed maken van deze behandelingen. Binnen het laboratorium wordt door de analisten ook eigen productie van CAR-T cel behandeling ontwikkeld, waarvoor binnenkort een belangrijke klinische trial gestart gaat worden. Voor deze activiteiten zijn wij op zoek naar een gedreven analist.

Functiebeschrijving

In het SCL zullen routinematig stamcelproducten bewerkt en ingevroren moeten worden. Daarnaast omvatten de werkzaamheden vooral het zelf produceren van Chimere Antigen Receptor (CAR) T cellen, een baanbrekende nieuwe therapie die voor B cel lymfomen effectief is gebleken. Hierbij zal in de opstartfase gewerkt worden aan het opzetten en valideren van de processen en zal vervolgens in het kader van een klinische trial CAR-T productie uitgevoerd worden. De werkzaamheden zullen sporadisch buiten gewone werktijden vallen en we zoeken dan ook een kandidaat met de juiste flexibele instelling. Ben jij een gedreven analist die goed in een team werkt en bij wil dragen aan innovatieve klinische zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat vragen wij

- een HLO opleiding;
- ervaring met cellulaire therapie;
- affiniteit met patiëntenzorg;
- bij voorkeur ervaring met flow cytometrie en PCR;
- organisatorische vaardigheden;
- goede communicatieve vaardigheden.

Het bezit van een VMT certificaat is van belang voor het werken in de celkweek.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

We bieden een analistenpositie voor de duur van één jaar (24 uur per week), met uitzicht op verlenging. Het salaris bedraagt maximaal € 3.355,- bruto per maand (schaal 7) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Gewenste startdatum: zo snel mogelijk.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

prof. dr. Edwin Bremer
e.bremer@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 29 mei 2022. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier