ANIOS Dermatologie

Afdeling

Dermatologie

Werkomgeving

De afdeling Dermatologie in het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) kenmerkt zich door drie topreferente zorgfuncties: auto-immuun en genetische blaarziekten, eczemen & allergie en huidoncologie. De afdeling onderscheidt zich als regionaal centrum voor hidradenitis, arbeidsdermatologie en complexe dermatologie. We hebben een nieuwe polikliniek met lichttherapie, hiernaast een dagbehandelcentrum met 4 moderne goed geoutilleerde ingrepenkamers en kamers voor infuusbehandelingen voor blaarziekten. Verder zijn er enkele klinische bedden. Er wordt ook regelmatig gebruik gemaakt van het operatiecentrum voor ingrepen onder algehele anesthesie. De afdeling participeert in verschillende multidisciplinaire overleggen en spreekuren in immunologie, allergologie, genodermatosen en oncologie. Wij zijn een erkend Mohs-opleidingscentrum, waarbij op het dagbehandelcentrum 3 dagen per week Mohs’ micrografische chirurgie plaatsvindt. De afdeling is betrokken bij de opleiding van basisartsen. Meestal zijn er 3 junior coassistenten en 2 senior coassistenten op de afdeling. Deze worden mede getraind door de ANIOS.

Functiebeschrijving

- Onder supervisie eigen spreekuren draaien in eenvoudige maar ook meer complexe dermatologie.
- Superviseren van coassistenten.
- Lokaal onderwijs volgen.

Wat vragen wij

- Je bent afgestudeerd als arts en je hebt een BIG-registratie.
- Je hebt affiniteit met de dermatologie.
- Je hebt een flexibele instelling en je bent in staat om in een multidisciplinair team te werken.
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je maakt lastige medische termen; begrijpelijk en weet patiëntgericht mensen te adviseren over hun klachten.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het betreft een dienstverband voor 36.8 uur per week (0,8 fte) voor 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging tot maximaal 1 jaar. Je salaris bedraagt maximaal € 5.133,- bruto per maand (schaal 11A) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

dr. Marja Oldhoff telefoonnummer (050) 361 2520

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 14 februari 2022. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. De sollicitatiegesprekken zijn op 3 maart 2022. Je ontvangt uiterlijk 18 februari 2022 bericht of je wel of niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Digitaal sollicitatieformulier