(Senior) verpleegkundigen Neuro-hoofdhalscluster

Afdeling

Neuro-hoofdhalscluster

Werkomgeving

Vanaf 1 januari 2022 zal het nieuwe Neuro-hoofdhalscluster van start gaan. Op afdeling K1 zijn dan 30 bedden beschikbaar voor een combinatie van neurochirurgie en hoofdhalschirurgie (MKA/KNO/Oogheelkunde). Op afdeling K2 komen eveneens 30 bedden beschikbaar voor een combinatie van neurologie en neurochirurgie. Daarnaast beschikken we over 9 bedden op de Neurocare die voor alle 3 de specialismes beschikbaar zijn. Kortom, dynamische afdelingen met veel doorgroeimogelijkheden voor verpleegkundigen.

Functiebeschrijving

Na een uitgebreide inwerkperiode op verpleegafdeling K1 of K2, wordt je ook opgeleid om te gaan werken op de Neurocare. Na deze inwerkperiode wordt gekeken welke afdeling je vaste standplaats wordt. Vanuit daar ben je inzetbaar in het hele cluster. Je bent onderdeel van een leuk en gedreven team binnen een nieuw cluster waarin volop mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen.

Lees ook de ervaringen van Marlies en Carolien!

Wat vragen wij

- Je bent een enthousiaste verpleegkundige met een afgeronde beroepsopleiding en BIG geregistreerd.
- Werkervaring in een ziekenhuis is natuurlijk een pre, maar ook startende verpleegkundigen worden van harte uitgenodigd te reageren.
- Je bent een gedreven, zelfstandige en verantwoordelijke verpleegkundige en op zoek naar uitdaging, die het belangrijk vindt om zichzelf te ontwikkelen.
- Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel en je hebt belangstelling voor medisch verpleegtechnische handelingen.
- Je vindt het leuk om actief deel te nemen in nieuwe ontwikkelingen.
- Je hebt oog voor de patiënt en de naasten.
- Goede communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen zijn uiteraard onmisbaar in deze baan.

Wat bieden wij

Het UMCG is een boeiende en dynamische omgeving met doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling. Basis van ons handelen is ‘zie de mens’.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 28 - 32 uur per week. Het salaris bedraagt maximaal € 3.280,- bruto per maand (verpleegkundige, schaal 7), of maximaal € 3.505,- bruto per maand (senior verpleegkundige, schaal 8A) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Tijdens avond- en nachtdiensten kun je parkeren in de parkeergarage van het UMCG. Voor diensten overdag zijn er snelle verbindingen met 5 P&R plekken rondom de stad. Via het fietsenplan kun je een fiets of een e-bike fiscaal voordelig aanschaffen. Het UMCG heeft onder meer 2 collectieve zorgverzekeringen, een goede pensioenregeling en de fiscale regeling woon-werkverkeer.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Jasper van Rooijen telefoonnummer (050) 361 3949

Magda Ros telefoonnummer (050) 361 2619

Solliciteren

Ben je zo enthousiast geworden dat je direct wilt solliciteren? Reageer dan via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina tot en met 10 januari 2022. De sollicitatiegesprekken zijn vrijdag 14 januari 2022. Uiterlijk 11 januari 2022 ontvang je bericht of je wel of niet bent uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier