Servicedesk medewerker A

Afdeling

Medische en Informatie Technologie, Servicedesk

Werkomgeving

MIT is een servicegerichte organisatie die een volledig ICT- en medisch-technologische producten- en dienstenportfolio levert aan de ruim 13.000 medewerkers in het UMCG. MIT beheert een omvangrijke en complexe infra- en applicatiestructuur. Het is onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat deze infrastructuur 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, beschikbaar is.

MIT bestaat uit de onderdelen Applicaties & Data, Infrastructuur & Diensten, Relatiemanagement en Medische Technologie. Deze onderdelen zijn elk verder gedifferentieerd in kleinere en specifiekere teams, die onder leiding staan van een teammanager.

De Servicedesk is single point of contact voor de MIT organisatie. Alle incidenten en verzoeken worden door de Servicedesk aangenomen, geregistreerd en afgehandeld of gerouteerd naar andere teams binnen MIT.

Functiebeschrijving

Als medewerker Servicedesk zorg je voor het verstrekken van informatie en het aannemen, registreren, oplossen of routeren van incidenten en verzoeken. Meldingen komen telefonisch of per mail binnen. Voor de registratie maak je gebruik van ICT registratiesystemen en raadpleeg je de kennisbank. De Servicedesk is "full skilled", de meeste vragen en verstoringen worden binnen het team op afstand of op locatie opgelost en afgehandeld. De medewerker Servicedesk is het visitekaartje van MIT. Je bent in staat de gebruiker te helpen en ondersteunen, je haalt energie uit het oplossen van problemen en het meedenken. Naast een grote mate van zelfstandigheid schroom je niet om te schakelen met jouw directe collega's.

Bereikbaarheidsdienst is onderdeel van de functie.

Wat vragen wij

- Een afgeronde ICT opleiding op MBO niveau 4 of hoger.
- Bij voorkeur Windows 10 (MCSA en Office 2013 of 2016 (MOS) certificering.
- Bij voorkeur ITIL v3 certificaat.
- Naast het voldoen aan de boven gestelde functiebeschrijving is het bijhouden van kennis en behalen van certificaten van belang voor het uitoefenen van deze functie.

Kennis en vaardigheden:
- Je hebt bij voorkeur kennis van zorgapplicaties.
- Een goede beheersing van de Engelse taal.
- Kennis van procesmatig werken volgens ITIL.

Aanvullende competenties:
- Je hebt bij voorkeur werkervaring in een (health)care omgeving.
- Je hebt bij voorkeur werkervaring in een Servicedesk.
- Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.
- Initiatiefrijk en het vermogen zelf prioriteiten te kunnen stellen op basis van de gestelde regels.
- Een actieve werkhouding en de wil om de prestatie steeds te verbeteren.
- Stressbestendig en gevoel voor humor.
- Je bent een teamspeler.
- Je bent representatief.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het betreft een fulltime dienstverband (36 uur per week).

Je salaris bedraagt maximaal € 3.280,- bruto per maand (schaal 7) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband en exclusief bereikbaarheidsvergoedingen. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Een (ontwikkel)assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Gies Bakker telefoonnummer (050) 361 4234

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 9 december 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier