ANIOS Hematologie

Afdeling

Hematologie

Werkomgeving

Functiebeschrijving

De ANIOS zal onderzoek verrichten naar lange termijn consequenties van veneuze trombose, binnen een bestaande onderzoekslijn in de vakgroep. In deze lijn wordt epidemiologisch onderzoek naar trombose uitgevoerd, met speciale aandacht voor ontsteking en erfelijke aspecten. De ANIOS gaat werken met data uit Lifelines en met een aantal kleinere eigen cohorten.

Het onderzoek zal uiteindelijk leiden tot een promotie in de Medische Wetenschappen op basis van een degelijke dissertatie van artikelen die gepubliceerd worden in internationale peer-reviewed tijdschriften. De ANIOS zal tevens begeleid worden vanuit de onderzoeksschool GUIDE, waarbij cursorisch onderwijs zal bijdragen aan de ontwikkeling en vorming van de promovendus. Tenslotte zal de ANIOS in staat gesteld worden om deel te nemen aan (internationale) congressen en meerdaagse cursussen. Naast het onderzoek zal de ANIOS deelnemen aan de (poli)klinische patiëntenzorg en de daarmee samenhangende verplichtingen zoals besprekingen, onderwijsmomenten en bijdragen aan lopende multi-center trials. De patiëntenzorg zal tenminste bestaan uit 2 dagdelen polikliniek Stolling (inclusief 1 dagdeel voorbereiding), en 2 dagdelen consulten Stolling.

Wat vragen wij

Wij zoeken een enthousiaste afgestudeerde basisarts met affiniteit voor de Hematologie/Interne Geneeskunde en voor klinisch-epidemiologisch onderzoek. Nieuwsgierigheid, initiatief nemen en zelfstandig werken zijn belangrijke eigenschappen. Het vervullen van deze functie brengt al gauw een behoorlijke eigen verantwoordelijkheid met zich mee, zowel betreffende het onderzoek als ook de patiëntenzorg. Dat betekent echter ook dat de ANIOS in de gelegenheid wordt gesteld om een eigen draai te geven aan het onderzoek. In de geneeskunde staat samenwerken op de voorgrond. Daarom ben je sociaal sterk, functioneer je goed in een team, maar ben je ook in staat om gefundeerd je mening te geven binnen een groep. Ervaring met het doen van onderzoek strekt tot aanbeveling. De Nederlandse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift. De Engelse taal beheers je goed in woord en uitstekend in geschrift.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het betreft een arbeidsovereenkomst (46 uur per week) voor de duur van 4 jaar. Je salaris bedraagt maximaal € 5.037,- bruto per maand (schaal 11A) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

prof. dr. Karina Meijer
k.meijer@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 23 januari 2022. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. De sollicitatie moet bestaan uit een gemotiveerde brief met curriculum vitae met referenties. Tevens stuur je het verslag/ artikel van je afstudeerproject of scriptieonderwerp.

Digitaal sollicitatieformulier