Onderzoeksmedewerker UNO-UMCG

Afdeling

Huisartsgeneeskunde & Ouderengeneeskunde

Werkomgeving

De afdeling Huisartsgeneeskunde & Ouderengeneeskunde van het Universitair Medisch Centrum Groningen (verder H&O) leidt basisartsen op tot huisarts en specialist Ouderengeneeskunde, biedt patiëntenzorg vanuit de Academische Huisartspraktijk Groningen, levert een bijdrage aan het basiscurriculum Geneeskunde en voert wetenschappelijk onderzoek uit op gebied van de huisartsgeneeskunde en de ouderengeneeskunde. De afdeling heeft twee netwerken: het Academisch Huisarts Ontwikkel Netwerk (AHON) en het Universitair Netwerk Ouderenzorg - Universitair Medisch Centrum Groningen (UNO-UMCG) (netwerk met partners in de ouderenzorg).

Het onderzoek
Wij zoeken een onderzoeksmedewerker die flexibel inzetbaar is bij diverse lopende onderzoeken binnen het UNO-UMCG.

Plaats in de organisatie
Je valt hiërarchisch onder het afdelingshoofd van de afdeling H&O. Je wordt aangestuurd door de coördinator onderzoeksmedewerkers en je plant je werkzaamheden in goed overleg met de onderzoekers en de netwerkmanager. Daarnaast maak je deel uit van het onderzoeksmedewerkers team (OM pool) van de afdeling H&O.

Functiebeschrijving

Er lopen veel onderzoeksprojecten binnen het UNO-UMCG, waarbij wisselend hulp wordt gevraagd bij het doen van interviews, uitwerken/coderen van interviews, regelwerk, bijhouden data, meeschrijven met diverse stukken/aanvragen, enz. We zoeken niet iemand voor één specifiek onderzoek, maar voor het flexibel ondersteunen waar nodig bij diverse onderzoeken, zie ook onze website.

Wat vragen wij

- HBO of academisch werk- en denkniveau.
- Je beschikt over een goed analytisch vermogen en je werkt nauwkeurig.
- Je bent zelfstandig, proactief en ambitieus.
- Je kunt goed samenwerken in teamverband en beschikt over uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden.
- Je hebt affiniteit met ICT. Ervaring met bijvoorbeeld Access en andere datamanagamentsystemen (zoals RedCap) is een pre.
- Het is een pre, wanneer je aantoonbare ervaring hebt met het opzetten en uitvoeren van medisch wetenschappelijk onderzoek, zoals het verzamelen en invoeren van kwantitatieve en kwalitatieve data.

Wat bieden wij

Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar (18 uur per week), met uitzicht op verlenging. Het salaris bedraagt maximaal € 2.979,- bruto per maand (schaal 6) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Katy van Hasselt
k.van.hasselt@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 10 november 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier