ANIOS Revalidatiegeneeskunde

Afdeling

Revalidatiegeneeskunde

Werkomgeving

In het UMCG Centrum voor Revalidatie revalideren volwassenen en kinderen met een lichamelijke beperking als gevolg van een ongeluk, ziekte of aangeboren aandoening. Patiënten komen naar het centrum met complexe hulpvragen op medisch, lichamelijk, psychosociaal en arbeidskundig gebied. Vanuit de laatste wetenschappelijke kennis en met de modernste apparatuur werken ca. 650 collega’s nauw met elkaar samen om de best mogelijke zorg te bieden. Altijd om de patiënt te ondersteunen in het behalen van zijn of haar persoonlijke doelen. Patiënttevredenheid, kwaliteit, professionaliteit en collegialiteit staan hoog in het vaandel. De medewerkers van het centrum werken op de locatie UMCG Groningen en de locaties Beatrixoord en de Mytylschool in Haren. In het centrum vinden zowel klinische als poliklinische revalidatiebehandelingen plaats voor patiënten met hart- en longziekten en aandoeningen op het gebied van revalidatiegeneeskunde, zoals dwarslaesies, amputaties en niet aangeboren hersenletsel. Het Centrum voor Revalidatie werkt nauw samen met de medische afdelingen Revalidatiegeneeskunde, Longgeneeskunde, Endocrinologie en Cardiologie op het gebied van behandeling, onderzoek en onderwijs. Ook is er nauwe samenwerking met andere ziekenhuizen en zorginstellingen in de regio en de Rijksuniversiteit Groningen.

Functiebeschrijving

- Je behandelt, onder supervisie van de (kinder-)revalidatieartsen, voornamelijk patiënten binnen de afdeling kinderrevalidatie van locatie Beatrixoord inclusief de Mytylschool Prins Johan Friso.
- Je voert intake- en controlegesprekken.
- Je bent actief betrokken bij de revalidatiebehandeling en teambesprekingen.
- Je legt verantwoording af aan de chef de clinique.

Wat vragen wij

- Je hebt de studie Geneeskunde met succes afgerond; ook kandidaten die binnenkort hun studie hopen af te ronden worden uitgenodigd te reageren.
- Je hebt aantoonbare belangstelling voor revalidatiegeneeskunde.
- Je bent enthousiast, ambitieus en leergierig.
- Je kunt goed in teamverband werken.
- Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en een flexibele werkinstelling.
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 32-36 uur per week voor de duur van 1 jaar, te starten op een nog nader overeen te komen moment. Je salaris bedraagt maximaal € 5.037,- bruto per maand (schaal 11A) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Matthijs Oosterhoff telefoonnummer 06 2564 6931
m.oosterhoff@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 8 november 2021. De eerste gespreksronde staat gepland op 12 november 2021. Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht of je wel of niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Een selectie of ontwikkelassessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier