Stafmedewerker projectmanagement

Afdeling

Medische Oncologie

Werkomgeving

Op de afdeling Medische Oncologie werken onder andere clinici, moleculaire biologen, en apothekers van verschillende nationaliteiten nauw samen in een stimulerende omgeving met het gemeenschappelijke doel om de behandeling van kankerpatiënten te verbeteren.

Functiebeschrijving

Wij zijn op zoek naar een stafmedewerker die interesse heeft in het ondersteunen van ons (pre)klinisch wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe therapieën voor patiënten met oncologische aandoeningen. Dit betreffen zelf-geïnitieerde onderzoeken, gesubsidieerd onder andere door de KWF (Koningin Wilhelmina Fonds), ZonMW, en de EU. Maar ook sponsor-geïnitieerde studies met farmaceutische bedrijven.

Je bent werkzaam bij de afdeling Medische Oncologie, onderdeel van het Comprehensive Cancer Center (CCC) van het UMCG, in een team van projectmanagers en research coördinatoren. Je ondersteunt de projectleiders en verricht onderzoek-gerelateerde werkzaamheden voor de afdeling.

Je voornaamste taken hierbij zijn:
- Projectmanagement: opstarten van onderzoeksprojecten; samenwerken met betrokken partijen; uitvoerende centra, subsidiegevers; monitoren van de voortgang en projectadministratie; coördineren van inhoudelijke en financiële project voortgang- en eindrapportages; organiseren, voorbereiden, en uitwerken van vergaderingen; adviseren en implementeren van procesverbeteringen binnen de projecten.
- Ondersteunen en coördineren bij het aanvragen van subsidies.
- Ondersteunen en coördineren bij het schrijven van voortgangsrapportages.
- Ondersteunen en coördineren van het indienen van wetenschappelijke publicaties.

Je werkt hiervoor samen met onze medisch oncologen, de medewerkers van betrokken ziekenhuisafdelingen, het clinical research office (CRO), het projectmanagement office (PMO), loket contract research (LCR juridische zaken) en de bij de projecten betrokken subsidiegevers en andere partners.

Wat vragen wij

Voor deze functie vragen we het volgende profiel:
- Je hebt een afgeronde universitaire opleiding.
- Je hebt onderzoekservaring en bent bij voorkeur gepromoveerd.
- Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring en ervaring met projectmanagement.

Verder herken je jezelf in de volgende zaken:
- Je bent een teamspeler maar kan ook zelfstandig werken.
- Je hebt goede organisatorische, sociale en communicatieve vaardigheden.
- Je neemt initiatief en reageert snel en adequaat op (probleem-)situaties.
- Je bent precies, werkt accuraat en je beschikt over doorzettingsvermogen.
- Je hebt belangstelling voor (pre)klinisch wetenschappelijk onderzoek.
- Je beschikt over goede schriftelijke vaardigheden, ook in het Engels.
- Je bent resultaatgericht en je zoekt de samenwerking met anderen om jouw doelen te bereiken.
- Je hebt een klantgerichte houding.
- Je bent in staat om je eigen werk binnen een grote organisatie te organiseren.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Een inspirerende en multidisciplinaire werkomgeving waar samen met andere onderzoekmedewerkers veel ruimte is voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling. Je krijgt de gelegenheid om je te bekwamen in het werken op het snijvlak van wetenschap en klinische zorg, binnen een groot en dynamisch Universitair Medisch Centrum. We werken nauw samen met diverse andere afdelingen binnen het UMCG. Daarnaast hebben we samenwerkingsverbanden met verschillende vooraanstaande centra in binnen- en buitenland.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 32-36 uur, voor de duur van een jaar met uitzicht op verdere ontwikkelmogelijkheden. Je salaris bedraagt maximaal € 4.615,- bruto per maand (schaal 10) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Coby Meijer telefoonnummer 06 5525 7499
j.meijer01@umcg.nl
Robert Bogers telefoonnummer 06 2564 9721
r.p.borgers@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 28 oktober 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. De sollicitaties kunnen worden gericht aan prof. dr. Jourik Gietema. De sollicitatiegesprekken zijn op 5 november 2021.

Digitaal sollicitatieformulier