Belteammedewerkers Lifelines

Afdeling

Lifelines

Werkomgeving

Als belteammedewerker ben je flexibel inzetbaar op het Servicebureau. Je hebt telefonisch contact met onze deelnemers gedurende de middag/avonduren. De werkzaamheden bestaan o.a. uit:
- het beantwoorden van uiteenlopende vragen van onze deelnemers;
- informatieverstrekking over Lifelines;
- het controleren van gegevens;
- het inplannen van deelnemers voor deze onderzoeksronde.

Functiebeschrijving

Lifelines verzamelt sinds 2006 miljoenen gegevens van mensen zoals jij en ik. Van 167.000 vrijwilligers die 30 jaar lang meedoen aan ons onderzoek. Dankzij de grote groep deelnemers en de lange volgtijd beheren we een unieke schat van data. Deze data delen we met nieuwsgierige onderzoekers die hiermee ontdekkingen kunnen doen over waarom de ene mens in zijn leven ziek wordt, en een ander niet.

Door te verzamelen, beheren en delen
Elke 5 jaar worden Lifelines-deelnemers uitgenodigd voor 2 bezoeken waarbij we van hen gegevens verzamelen. We doen metingen, zoals bloeddruk en hartfunctie, verzamelen bloed en urine en deelnemers maken computertesten. In oktober 2019 is de derde onderzoeksronde gestart en nodigen we deelnemers voor de derde keer uit voor een locatie bij hen in de buurt.

Tevreden deelnemers via het Servicebureau
Onze deelnemers zijn van het grootste belang en we zijn ze dankbaar voor hun bijdrage. Daarom is het belangrijk dat we positief contact met hen hebben en ze aan ons binden. Voor deze én toekomstige onderzoekrondes. Het Servicebureau van Lifelines is het aanspreekpunt voor deelnemers. Ze behandelen alle vragen van deelnemers, plannen de deelnemers in voor een bezoek en zijn verantwoordelijk voor het uitsturen van vragenlijsten. Het is van belang dat we deelnemers vriendelijk te woord staan. We willen namelijk graag dat ze de komende jaren nog steeds met vertrouwen en een goed gevoel meedoen aan Lifelines.

Ter uitbreiding van ons huidige team zoeken wij meerdere belteammedewerkers, 0-uren contract, locatie Roden.

Wat vragen wij

- Een opleiding op minimaal VMBO-4/MBO-niveau.
- Goede kennis en beheersing van de Nederlandse taal.
- Ruime ervaring in het werken met een computer onder andere met Word, Excel en Outlook en het werken van meerdere computerprogramma’s naast elkaar.
- Flexibele inzet.
- Minimaal 2 avonden per week beschikbaar zijn.
- Je werktijden zijn tussen 17:00 uur en 20:00 uur.

Competenties en vaardigheden
- Prettige en duidelijke telefoonstem.
- Een grote mate van klantvriendelijkheid.
- Nauwkeurig en precies kunnen werken.
- Zowel zelfstandig als in een team kunnen werken.

Wat bieden wij

Je krijgt een tijdelijk contract waarbij verlenging mogelijk is. De functie is ingedeeld in schaal 3 trede 0 tot en met schaal 3 trede 3. De definitieve inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het salaris bedraagt minimaal € 1.870,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband en maximaal € 2.072,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast ontvang je in mei 8% vakantietoeslag en in november 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Je krijgt een 0-uren contract, de inzet is minimaal 6 uur per week (minimaal 2 avonden, met mogelijkheden om in de vakanties meer te werken). Lifelines is goed te bereiken vanuit Groningen met bus 4, reiskosten worden vergoed.

Goed om te weten
We voldoen aan de voorwaarden van de privacy wetgeving (AVG) en vernietigen gegevens zodra deze niet meer noodzakelijk zijn. Dit doen we binnen de wettelijke bewaartermijnen. Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Ellis Maris telefoonnummer 06 2565 0316

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 24 oktober 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. De bevestiging vanuit het UMCG kan verwarrend zijn, daarom willen wij benadrukken dat het een dienstverband met Lifelines betreft. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Digitaal sollicitatieformulier