(Senior) verpleegkundige Urologie/Gynaecologie

Afdeling

Obstetrie & Gynaecologie

Werkomgeving

- Een verpleegkundige beroepsopleiding op MBO of HBO niveau, BIG geregistreerd en bij voorkeur werkervaring in een ziekenhuis.
- Je bent een gedreven en verantwoordelijke verpleegkundige met een leergierige instelling, die het belangrijk vindt zichzelf te ontwikkelen.
- Je hebt een oncologie opleiding gedaan, of bent bereid om een oncologie opleiding te volgen.
- Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel en je hebt belangstelling voor medisch- verpleegtechnische handelingen.
- Je hebt oog voor de patiënt en de naasten en bent daarnaast een waardevol lid van het team.
- Je hebt een onderzoekende houding, signaleert knelpunten, doet verbetervoorstellen en helpt mee de zorg te verbeteren.
- Ervaring in pre- en postoperatieve zorg bij complexe patiënten is een pre.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Functiebeschrijving

De afdeling Urologie/Gynaecologie heeft 2 patiëntencategorieën: urologische en gynaecologische patiënten die vaak voor grote, meestal oncologische operaties in het UMCG komen. Dit zorgt voor een dynamische werkplek met een breed verpleegkundig takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor de patiënten en stemt hierin regelmatig af met je collega’s van de afdeling. Het werken in een team, waarin we elkaar scherp houden en versterken vinden we belangrijk.

Na een inwerkprogramma en met begeleiding van een coach kun jij zelfstandig aan de slag. Vanuit verpleegkundig leiderschap bouw je mee in verpleegkundige ontwikkelingen, maar vertegenwoordig je ook de patiënt in samenwerking met de andere disciplines. Binnen de afdeling, maar ook het UMCG krijg je de ruimte om je interesses verder uit te diepen. We groeien graag met je mee in je verpleegkundige ontwikkeling.

Wat vragen wij

Het UMCG is een boeiende en dynamische omgeving met doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling. Basis van ons handelen is ‘van mens tot mens’.

Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar (28,8 - 36 uur per week), met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt maximaal € 3.280,- bruto per maand (verpleegkundige, schaal 7), of maximaal € 3.505,- bruto per maand (senior verpleegkundige, schaal 8A) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Tijdens avond- en nachtdiensten kun je gratis parkeren in de parkeergarage van het UMCG. Voor diensten overdag zijn er snelle verbindingen met 5 P&R plekken rondom de stad. Via het fietsenplan kun je een fiets of een e-bike fiscaal voordelig aanschaffen. Het UMCG heeft onder meer 2 collectieve zorgverzekeringen, een goede pensioenregeling en de fiscale regeling woon-werkverkeer.

Wat bieden wij

Je bent van harte welkom voor een rondleiding en nadere kennismaking ook als je nog niet direct een sollicitatiebrief wilt schrijven. Je kunt hiervoor een afspraak maken met een van onderstaande contactpersonen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

één van de regieverpleegkundigen telefoonnummer 06 3162 3123

Fenja Woest telefoonnummer 06 2564 6017

Solliciteren

Voel jij je uitgedaagd? Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 24 oktober 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. De sollicitatiegesprekken zijn in week 43. Je ontvangt na sluitingsdatum zo snel mogelijk bericht of je wel of niet wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Digitaal sollicitatieformulier