Medewerker Technische Ondersteuning

Afdeling

Bouw & Facilitair

Werkomgeving

Binnen de afdeling Bouw & Facilitair (B&F) van het UMCG zijn alle algemeen ondersteunende werkzaamheden ondergebracht in één organisatie. Wij zorgen voor ondersteuning van de kerntaken van het UMCG door het integraal aanbieden en leveren van duurzame producten en diensten op het gebied van huisvesting, gebouwen & infrastructuur en facilitaire services. Vakmanschap, collegialiteit en klantgerichtheid zijn de begrippen die de verschillende relaties met onze belanghebbenden kenmerken. Wij reageren adequaat op ontwikkelingen in onze omgeving en nemen initiatief. Wij ontwikkelen onze organisatie door onze mensen te ontwikkelen.

Waarden van B&F
Eén van de drijfveren in de visie van het UMCG is: `Van mens tot mens, in alles wat we doen’, oftewel 'zie de mens!' Dat geldt ook voor B&F. We geven mensen het gevoel dat ze welkom zijn, behandelen mensen met respect en alles wat we doen, doen we met zorg en aandacht. Daarnaast zijn de volgende waarden specifiek voor ons belangrijk: integraal, transparant, gastvrij en initiatief.

Afdeling
De afdeling Technisch Beheer is verantwoordelijk voor alle activiteiten die van essentieel belang zijn voor de technische bedrijfsvoering van het totale UMCG. Dit omvat de instandhouding en optimalisatie van technische infrastructuur, gebouwen, terreinen, apparatuur en losse inrichting. Daarnaast is de afdeling Technisch Beheer verantwoordelijk voor het uitvoeren van taken binnen de bedrijfshulpverlening. Het onderdeel Gebouwen, Terreinen & Voorzieningen, waarin de functie vacant is, zorgt en draagt zorg voor een correcte afhandeling en vastlegging van (technische) meldingen en levert hiermee een belangrijke bijdrage aan de integrale kwaliteit van dienstverlening door Technisch Beheer.

Functiebeschrijving

Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor technische bedrijfscontinuïteit binnen het UMCG. In deze rol ben je representatief en ben je een visitekaartje voor de afdeling. Hierdoor ben je in staat om in het veld de contacten goed te onderhouden en juist te informeren. Je verricht kleine bouwkundige en inrichting technische reparaties. Bij verstoringen treed je actief op en draag je zorg voor ondersteuning van het primaire proces. Dit gaat voornamelijk op basis van een juiste registratie van de reparaties en opvolgende handelingen in Ultimo, ons onderhouds- en registratiesysteem. Daarnaast bezit je handvaardigheid om allerlei kleine technische reparaties uit te voeren.

Wat vragen wij

- Je beschikt over minimaal technisch MBO 3 werk- en denkniveau.
- Je hebt bij voorkeur ervaring op het gebied van bouwkundige reparaties.
- Je hebt kennis van regelgeving en richtlijnen op het gebied van bouwkunde en inrichting.
- Je signaleert en beoordeelt de noodzaak tot onderhoud en complexe reparaties.
- Je bent bij voorkeur in het bezit van een VCA-vol certificaat.
- Je bent flexibel, klantgericht en je hebt een gevoel voor een ziekenhuisorganisatie.
- Je bent stressbestendig en in staat het overzicht te bewaren.
- Je toont inzet en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
- Je bent oplossingsgericht en kunt goed samenwerken.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Gemotiveerde collega’s en de kans om je verder te ontwikkelen. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar (36 uur per week), met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt maximaal € 2.839,- bruto per maand (schaal 5) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Erik Schuiling telefoonnummer 06 3162 3564

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 20 oktober 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier