Functioneel beheerder IM BV

Afdeling

IM-MIT: Informatie Management

Werkomgeving

De afdeling Informatiemanagement is het aanspreekpunt voor de UMCG-afdelingen voor vragen en wensen ten aanzien van het gebied van hun informatievoorziening. De afdeling verzorgt het functioneel beheer van een groot aantal UMCG-systemen, business analyse en test coordinatie. Informatiemanagement bestaat uit 3 domeinen: Zorg, Onderzoek Onderwijs & Opleidingen en Bedrijfsvoering. Elk domein staat onder leiding van een informatiemanager. Daaronder zijn de teams ingedeeld met een teammanager. Op UMCG-niveau is informatiemanagement een verantwoordelijkheid van de Chief Information Officer (CIO).

In het domein Bedrijfsvoering zoeken wij een functioneel beheerders voor in eerste instantie het team Digitaal Samenwerken. Het team is verantwoordelijk voor de adoptie en instandhouding van de O365 suite en de nieuwe dienst Videobellen. Het team werkt conform de Scrum methodiek en wordt inhoudelijk aangestuurd door een product owner. De basis voor alle werkzaamheden vormt het informatieplan, wat is vertaald naar een concrete jaarplanning en doelstellingen.

Functiebeschrijving

Het UMCG zoekt een 3 ambitieuze functioneel beheerders voor de afdeling Informatiemanagement Bedrijfsvoering. Het betreft in eerste instantie het domein ECM met hierin O365 en intranet/internet als speerpunten, maar je inzet ook gevraagd worden in andere domeinen. Wij zoeken een inspirerende T-shaped professional die met kennis en ervaring direct aan de slag kan bij de interne klant, zich prima thuis voelt in een zeer dynamisch omgeving, niet bang is om samen met technische collega’s (binnen en buiten het team) technische vragen/issues op te pakken, maar te allen tijde de regie wil behouden richting onze interne klanten en richting leverende partijen (intern/extern). Ben jij onze nieuwe collega?

Functiebeschrijving
De functioneel beheerder speelt een belangrijke rol in de keten van de UMCG-informatievoorziening en beheerst de daarvoor benodigde technieken en tooling.
- Je draagt zorg voor het functionele beheer en adoptie van de O365 suite.
- Je begeleidt een juiste implementatie van nieuwe functionaliteiten.
- Je onderhoudt contacten met de technisch beheerders van MIT en leverancier(s) over de technische aspecten van het beheer die niet binnen het team kunnen worden opgelost.
- Je voert analyses uit en adviseert over oplossingsrichtingen.
- Je verzorgt instructies over het gebruik van de systemen t.b.v. key-users en andere belanghebbenden.
- Je initieert, ontwikkelt en implementeert rapportages op basis van de informatiebehoefte van de gebruikersorganisatie.
- Je onderhoudt procedures, werkinstructies en documentatie ten aanzien van het operationele beheer.

Wat vragen wij

- HBO werk- en denkniveau.
- Je hebt (ruime) kennis van de O365 suite van Microsoft: je bent kennishouder en beheerst je suite van binnen en buiten en bent intrinsiek gemotiveerd om je kennis en de mogelijkheden van het pakket steeds verder te ontwikkelen.
- Kennis van functioneel beheerprocessen (o.a. BISL).
- Een proactieve en oplossingsgerichte werkhouding, die je combineert met uitstekende communicatieve vaardigheden en een klant- en servicegerichte instelling.
- Je bent je bewust van je eigen gedrag en handelen en het effect hiervan op het team.
- Je stelt je open naar je omgeving en staat open voor feedback.
- Kennis van en ervaring met het ontwikkelen en beheren van procedures en instructiemateriaal.
- Vaardigheid in ondersteunen, adviseren en instrueren van gebruikers.
- Je kunt adequaat handelen bij en reageren op veranderingen.
- Kennis van UMCG-bedrijfsprocessen in relatie tot de informatievoorziening is een pre.
- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
- Kennis van en ervaring met het functioneel beheer van HR-systemen is een must.
- Tenslotte ben je nieuwsgierig, ondernemend en ben je een teamspeler.

Aanvullende competenties
- Goed ontwikkeld organisatievermogen.
- Verschillende belangen goed afwegen.
- Luisteren en doorvragen.
- Resultaatgerichte attitude.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het betreft een fulltime dienstverband (36 uur per week), maar parttime is bespreekbaar. Het salaris bedraagt maximaal € 4.615,- bruto per maand (schaal 10) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Frank ter Brugge telefoonnummer 06 5525 7424

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 17 oktober 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier