Medewerkers Restaurants & Banqueting

Afdeling

Bouw & Facilitair

Werkomgeving

Binnen de afdeling Bouw & Facilitair (B&F) van het UMCG zijn alle algemeen ondersteunende werkzaamheden ondergebracht in één organisatie. Wij zorgen voor ondersteuning van de kerntaken van het UMCG door het integraal aanbieden en leveren van duurzame producten en diensten op het gebied van huisvesting, gebouwen & infrastructuur en facilitaire services. Vakmanschap, collegialiteit en klantgerichtheid zijn de begrippen die de verschillende relaties met onze belanghebbenden kenmerken. Wij reageren adequaat op ontwikkelingen in onze omgeving en nemen initiatief. Wij ontwikkelen onze organisatie door onze mensen te ontwikkelen.

Waarden van B&F
Eén van de drijfveren in de visie van het UMCG is: `Van mens tot mens, in alles wat we doen’, oftewel 'zie de mens!' Dat geldt ook voor B&F. We geven mensen het gevoel dat ze welkom zijn, behandelen mensen met respect en alles wat we doen, doen we met zorg en aandacht. Daarnaast zijn de volgende waarden specifiek voor ons belangrijk: integraal, transparant, gastvrij en initiatief.

Cluster Voedingszorg
Het cluster Voedingszorg (98 fte) verleent diensten op het gebied van eten en drinken aan patiënten, gasten en medewerkers. De restaurants van het UMCG (25 fte) ontvangen dagelijks ca. 3.500 bezoekers. De banqueting van het UMCG verzorgt congressen, evenementen en alle onderwijsondersteuning binnen het UMCG en verwerkt jaarlijks meer dan 11.000 orders. Het integrale voedingszorg proces voor patiënten wordt door de disciplines van dit cluster intensief ondersteund. Binnen dit cluster zijn wij op zoek naar 2 medewerkers (+/- 20 uur per week) voor de afdeling Banqueting en Restaurants (combinatie).

Functiebeschrijving

Restaurants
Als medewerker in de restaurants van het UMCG ben jij het visitekaartje en eerste aanspreekpunt voor de gasten. Mensen voelen zich bij jou gelijk welkom als ze het restaurant binnenlopen. In het restaurant zijn de werkzaamheden variërend van het opscheppen van warme maaltijden, het bereiden van kleine gerechten, het aanvullen van de voorraden, het bedienen van de kassa en uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden tot het ontvangen en temperaturen van goederen met het oog op HACCP. Werktijden variëren van maandag t/m zondag tussen 07.00 uur en 20.00 uur, ook op feestdagen.

Banqueting
Bij de afdeling Banqueting verzorg je de vergaderservice (koffie, thee en lunches) in de vergaderzalen en houd je je bezig met buffetwerkzaamheden tijdens symposia, grote bijeenkomsten en jubilea. Ook het op- en afbouwen van zalen en openbare ruimtes t.b.v. grote en kleine evenementen behoort tot de werkzaamheden (stoelen, tafels, buffetten en stattafels). Werktijden variëren van maandag t/m zondag tussen 07.00 uur en 23.00 uur, ook op feestdagen.

Wat vragen wij

Voor zowel bij de restaurants als bij de banqueting zijn we op zoek naar nieuwe collega’s! Hiervoor vragen wij het volgende:
- Interesse en affiniteit met horeca/catering.
- Werkervaring in de horeca of catering is een pre.
- Je bent gemotiveerd, representatief en gastgericht, toont graag initiatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
- Je bent een teamplayer en 'ziet de mens'.
- Je hebt een flexibele instelling en bent gewend om onder druk te werken.
- Je bent qua werkdagen en -tijden flexibel inzetbaar.
- Je vindt het leuk en bent in staat om fysieke arbeid te verrichten.
- Je hebt een gezonde dosis humor.

Wat bieden wij

Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 6 maanden met kans en intentie op verlenging.

Het salaris bedraagt maximaal € 2.563,- bruto per maand (schaal 3) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Renee van Veen telefoonnummer 06 3162 3106

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 29 september 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier