ANIOS Reumatologie en Klinische Immunologie

Afdeling

Reumatologie en Klinische Immunologie

Werkomgeving

De afdeling Reumatologie en Klinische Immunologie is een ambitieuze afdeling met een grote regionale netwerkfunctie voor patiënten met systemische auto-immuunziekten en inflammatoire gewrichtsaandoeningen. Tevens zijn wij landelijk expertise centrum op het gebied van het syndroom van Sjögren en Vasculitis en regionaal verwijscentrum voor juveniele idiopatische artritis (JIA) en spondylartritis (SpA). Onze werkzaamheden vinden met name poliklinisch plaats gericht op diagnostiek, behandeling en follow-up van veelal chronisch zieke patiënten en hebben vaak een multidisciplinair karakter. Onze patiëntenpopulatie is zeer divers door de verschillende ziektebeelden, patiënten karakteristieken en behandelingen. Per jaar worden er gemiddeld 1.700 nieuwe patiënten gezien en zijn er ruim 10.000 vervolg consulten. Het medisch team bestaat uit 9 medisch specialisten, 5-8 AIOS en 4 verpleegkundig specialisten. Iedereen in het team is breed inzetbaar en heeft daarnaast zijn of haar eigen aandachtsgebied. Sinds 2019 zijn we gaan werken met ziektespecifieke spreekuren, waardoor de zorg rond de diverse patiëntengroepen in kleine overzichtelijke teams wordt georganiseerd.

Functiebeschrijving

Je bent een enthousiaste arts, die belangstelling heeft in Reumatologie en Klinische Immunologie en meer ervaring wilt op doen in dit vakgebied (ANIOS). Indien gewenst behoort een toekomstige opleidingsplaats tot de mogelijkheden. Het betreft een arbeidsovereenkomst van 6 maanden. De exacte startdatum van indiensttreding vindt in overleg plaats.

Wat vragen wij

- Een enthousiaste gediplomeerde arts met belangstelling voor Reumatologie en Klinische Immunologie.
- Inzet, belangstelling, leergierigheid en collegialiteit.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het salaris bedraagt maximaal € 5.037,- bruto per maand (schaal 11a) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Karina de Leeuw telefoonnummer (050) 361 2945 via secretariaat
k.de.leeuw@umcg.nl
drs. Martha Leijsma telefoonnummer (050) 361 2945 via secretariaat
m.k.leijsma@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 19 september 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier