Analist Lifelines

Afdeling

Lifelines

Werkomgeving

Het dagelijkse werkproces van het laboratorium is grotendeels geautomatiseerd en gerobotiseerd en is erop gericht om de materialen die bij deelnemers zijn afgenomen volledig te verwerken waarbij alle lichaamsmaterialen en bijbehorende gegevens veilig opgeslagen zijn. Daarnaast worden er diverse werkzaamheden in het domein Lab & Opslag verricht en worden de verzoeken van onderzoekers verwerkt die gebruikmaken van de verzamelde materialen van de deelnemers of de infrastructuur van het laboratorium.

Kerntaken
- Je werkt in een team dat als geheel er zorg voor draagt dat samples en bijbehorende gegevens verzameld, beheerd en uitgegeven worden. Je draagt aan alle facetten hiervan bij.
- Je verwerkt primair samples voor projecten die tijdelijk van aard zijn.
- Je verricht gestructureerde project ondersteunende activiteiten.
- Je verricht diverse werkzaamheden met geavanceerde apparatuur. Hierbij signaleer je storingen aan instrumenten en afdelingsapparatuur en verhelpt eenvoudige storingen.
- Je voert de resultaten in het LIMS systeem in.
- Je voert je werkzaamheden conform beschikbare werkvoorschriften en/of instructies uit.
- Je draagt bij aan het instand houden van de bestaande infrastructuur.
- Je gaat op een integere manier om met verzamelde samples en gegevens.

Functiebeschrijving

Sinds 2006 bouwen we een alsmaar groeiende, unieke schat van data van 167.000 vrijwillige deelnemers in Noord-Nederland. Elke 5 jaar laten zij zich meten, wegen, staan ze bloed en urine af en vullen ze vragenlijsten in over de meest uiteenlopende onderwerpen. De data die we hiermee verzamelen, delen we graag met onderzoekers die hiermee ontdekkingen kunnen doen over hoe we gezonder oud kunnen worden.

Effectief, efficiënt en met plezier
Lifelines is een kleine organisatie met grote ambities. We verzamelen en beheren onze data met veel zorg voor de privacy van deelnemers en met oog voor de wetenschap. Naast een succesvolle derde onderzoeksronde, die sinds 2019 loopt, zetten wij in op de sterke positie van Lifelines nu en in de toekomst, samenwerkingen met partners in Noord-Nederland en het stimuleren van datagebruik. Met als doel een bewezen verschil maken voor mensen zoals jij en ik. Daarom zoeken we naast onze huidige analisten een nieuwe collega die een waardevolle aanvulling voor het team is. Dit betekent dat de collega wekelijks 30 tot 36 uur per week werkt (standplaats Roden).

Wat vragen wij

Voor de Lifelines studie zoeken wij een enthousiaste analist die houdt van aanpakken:
- Opleiding analist MBO 4 of een relevante opleiding op HBO niveau.
- Je hebt affiniteit met het geautomatiseerde laboratorium proces.
- Je bent goed in administatie en ziet het voordeel van goed registeren van handelingen.
- Je bent accuraat en stressbestendig.
- Je bent een flexibel inzetbaar persoon. Meestal zijn je werktijden van 09:00 uur tot 17:30 uur bij een dienstverband van 36 uur. Bij een dienstverband van minder uur zijn de werktijden in overleg.
- Je kunt goed in teamverband werken.
- Je beschikt over een kritische instelling ten opzichte van het eigen werk.
- Je beschikt over een geldig rijbewijs B en eigen vervoer.
- Je bent inzetbaar voor bereikbaarheidsdiensten.

Lifelines voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat je voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat je kunt worden aangesteld. Indien nodig, regelen we samen dat je deze inenting krijgt.

Wat bieden wij

Een prettige en uitdagende werkomgeving, waarin collega’s altijd bereid zijn elkaar te helpen en waar hard maar vooral ook samengewerkt wordt. Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar (30 - 36 uur per week) bij Lifelines.

De functie is ingedeeld in schaal 6. Het salaris in deze schaal bedraagt minimaal € 2.131,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband en maximaal € 2.979,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. De trede is afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast ontvang je in mei 8% vakantietoeslag en in november 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Goed om te weten
We voldoen aan de voorwaarden van de privacy wetgeving (AVG) en vernietigen gegevens zodra deze niet meer noodzakelijk zijn. Dit doen we binnen de wettelijke bewaartermijnen. Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Hilde Laeremans telefoonnummer 06 2940 9977

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 17 augustus 2021. De gesprekken staan gepland op donderdag 26 augustus a.s. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt vanuit het UMCG een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. De bevestiging vanuit het UMCG kan verwarrend zijn, daarom willen wij benadrukken dat het een dienstverband met Lifelines betreft. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Digitaal sollicitatieformulier