(Senior) verpleegkundige Interne Geneeskunde (E3VA)

Afdeling

Interne Geneeskunde

Werkomgeving

In ons team is ruimte voor meerdere gemotiveerde (senior) verpleegkundigen die naast algemeen interne geneeskunde affiniteit hebben met zowel ouderen als infectieziekten. E3VA is een dynamische verpleegafdeling waar veel diversiteit is in interne ziektebeelden, geen dag is hetzelfde. Kenmerkend voor E3VA is het leveren van kwalitatief hoogstaande zorg met veel diversiteit in combinatie met een warm teamgevoel. Er is volop de mogelijkheid om je als verpleegkundige te ontwikkelen.

De E3VA maakt onderdeel uit van de afdeling Interne Geneeskunde en beschikt over 24 klinische bedden. Op onze eenheid worden patiënten verpleegd van diverse sub specialismen zoals Infectieziekten. Bij deze categorie patiënten doen we vooral een beroep op je discipline en nauwkeurigheid. Bij onze groep geriatrische patiënten vragen we naast somatiek ook creativiteit en vaardigheid op psychisch en sociaal gebied. Voor de vasculaire geneeskunde en de algemene interne geneeskunde vragen we je verpleegkundige observatie skills om erachter te komen wat er aan de hand is met je patiënt. De complexiteit van de zorg is gevarieerd en er wordt fysiek ook iets van je gevraagd. Kortom zeer divers, uitdagend en veel te leren.

Collegialiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Als verpleegkundige werk je nauw samen met je collega’s en de verschillende disciplines op de afdeling. Familiezorg en patiëntenparticipatie zijn thema’s die veel aandacht krijgen binnen de afdeling. Wij zijn een hecht, betrokken, flexibel team en houden van gezelligheid.

Functiebeschrijving

Je werkt nauw samen met regieverpleegkundigen, (senior) verpleegkundigen, voedingsassistenten, zorgassistenten, medewerkers van de medische administratie, artsen van de bovengenoemde sub specialismen en daarnaast met andere zorgmedewerkers in het UMCG. Je bent flexibel, stressbestendig en kan goed omgaan met het feit dat geen werkdag hetzelfde is op verpleegafdeling E3 (E3VA). In acute en snel wisselende situaties lever je verpleegkundige zorg aan de patiënten. Je bent een teamspeler in alle opzichten en kunt suggesties doen om de zorg op E3VA naar een kwalitatief hoogwaardig niveau te brengen.

Wat vragen wij

- Een enthousiaste, BIG geregistreerde MBO of bij voorkeur HBO verpleegkundige.
- Je hebt affiniteit met interne geneeskunde en geriatrie.
- Je hebt feeling met de dynamiek die de zorg op E3VA met zich meebrengt.
- Je bent leergierig en stressbestendig.
- Je kan omgaan met verwarde mensen.
- Je schakelt gemakkelijk tussen verschillende werkzaamheden.
- Je hebt zelfkennis en bent positief ingesteld, ook onder wisselende omstandigheden.
- Je zoekt altijd naar mogelijkheden om de dienstverlening te verbeteren.
- Je bent in staat zelfstandig maar ook in teamverband te werken en verantwoordelijkheid te nemen.
- Je kunt goed in een (multidisciplinair) teamverband functioneren.
- Je bent patiënt- en servicegericht naar patiënt, familie en de verschillende disciplines waar je mee samenwerkt.
- Naast de verpleegtechnische handelingen heb je veel aandacht voor de psychosociale zorg en begeleiding gedurende de ziekte- en herstelperiode van de patiënt en familie.
- Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk en empathisch vermogen zijn uiteraard onmisbaar in deze baan.
- Je bent bereid om met onbekende infectieuze ziektebeelden te werken.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het UMCG is een boeiende en dynamische omgeving met doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling. Basis van ons handelen is ‘van mens tot mens’ in alles wat we doen.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 28 - 32 uur per week. Het salaris bedraagt maximaal € 3.280,- bruto per maand (verpleegkundige, schaal 7), of maximaal € 3.505,- bruto per maand (senior verpleegkundige, schaal 8A) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Tijdens avond- en nachtdiensten kun je gratis parkeren in de parkeergarage van het UMCG. Voor diensten overdag zijn er snelle verbindingen met 5 P&R plekken rondom de stad. Via het fietsenplan kun je een fiets of een e-bike fiscaal voordelig aanschaffen. Het UMCG heeft onder meer 2 collectieve zorgverzekeringen, een goede pensioenregeling en de fiscale regeling woon-werkverkeer.

Kijkje in de keuken
Je bent van harte welkom voor een rondleiding en nadere kennismaking. Je kunt hiervoor een afspraak maken met één van de regieverpleegkundigen: Liesbeth Bolhuis, Jacquelien Keuter, Ingrid de Boer of Sander Zandvoort, telefoonnummer: (050) 361 5709.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Kees Sanders telefoonnummer (050) 361 0467 (bereikbaar t/m 10 juni)

één van de regieverpleegkundigen telefoonnummer (050) 361 5709

Solliciteren

Ben jij degene die het team van E3VA komt versterken? Reageer dan via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Je kunt reageren tot en met 18 augustus 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier