Prothetisch-restauratief Tandarts/Tandarts Maxillofaciale Prothetiek

Afdeling

Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie

Werkomgeving

Het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde Groningen is onderdeel van de afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA) van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Het behandelteam bestaat uit 5 gedifferentieerde tandartsen en 3 tandartsen in opleiding. Wij bieden opleidingsplekken in de Maxillofaciale Prothetiek (MFP), prothetisch-restauratieve tandheelkunde en Gehandicaptenzorg. Het Centrum Bijzondere Tandheelkunde Groningen kenmerkt zich door het leveren van complexe derdelijns zorg, waarbij nauw wordt samengewerkt met diverse afdelingen middels participatie in multidisciplinaire behandeltrajecten binnen het UMCG. Het aantal nieuwe patiënten bedraagt jaarlijks meer dan 1.000 en het centrum heeft ongeveer 3.700 ingeschreven patiënten. Het centrum draagt naast de primaire patiëntenzorg ook bij aan wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en opleiding. Samenwerking met directe collega’s binnen de afdeling MKA-chirurgie en overige zorgprofessionals in het UMCG ondersteunt hierin. Gebruik maken van elkaars kennis en expertise vinden we vanzelfsprekend.

Functiebeschrijving

- Je verleent tandheelkundige zorg aan patiënten met een aangeboren of verworven afwijking, o.a. binnen het zorgpad Oligodontie.
- Je werkt nauw samen met de collega’s van de afdeling Orthodontie en Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie in het UMCG.
- Het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek passend binnen de onderzoekslijnen van het Centrum Bijzondere Tandheelkunde behoort tot de mogelijkheden.

Wat vragen wij

- Een tandartsdiploma en BIG registratie.
- Aantoonbare ervaring met complexe prothetisch-restauratieve tandheelkunde.
- Klantgerichtheid, goede communicatieve en sociale vaardigheden.
- Iemand die in een team goed functioneert en bijdragend kan zijn in multidisciplinaire samenwerkingen.
- Vaardigheid in het plannen en organiseren van de werkzaamheden.
- Bereidheid om (indien niet aanwezig) een differentiatie in de prothetisch-restauratieve tandheelkunde of MFP te behalen.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Wat bieden wij

Afhankelijk van opleiding en relevante ervaring wordt een passend salarisaanbod gedaan. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC). De functie is beschikbaar per 15 september 2021 (0,5 fte).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

dr. Anke Korfage telefoonnummer (050) 361 2567

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 5 augustus 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. De sollicitatiegesprekken zijn op maandag 16 augustus 2021.

Digitaal sollicitatieformulier