Student voor verbetering proces inkoop en contractmanagement software UMCG

Afdeling

Stage, afstuderen en scriptie

Werkomgeving

Je gaat het huidige inkoopproces van software onderzoeken en komt met verbetervoorstellen om het proces aan te passen. Dit doe je dusdanig dat het efficiënt en effectief verloopt en aansluit bij het externe inkoopproces en de reguliere IT processen. Daarnaast ben je betrokken bij de regie op de implementatie en verricht je inhoudelijke contractmanagementwerkzaamheden

Functiebeschrijving

De afdeling Informatiemanagement (IM) en Medische en Informatietechnologie (MIT) werkt voor het hele UMCG. Het onderdeel IM inventariseert, analyseert en faciliteert de informatiebehoefte binnen het UMCG. Zij vormen de verbindende schakel tussen het primaire proces (de vraag aan de gebruikszijde) en MIT (ICT aanbod). IM is de gesprekspartner van MIT om gezamenlijk tot oplossingen te komen die toekomstbestendig zijn, die passen binnen de informatie architectuur en de kaders voor wat betreft security en wet- en regelgeving. De voorzieningen voor medische- en informatietechnologie levert MIT in de vorm van diensten.

Probleemschets
Het UMCG gaat het volledige software inkoopproces uniformeren, waarbij de verantwoordelijkheid komt te liggen bij de afdeling IM-MIT, in samenwerking met het bedrijfsbureau en de afdeling Inkoop. De implementatie van het externe inkoopproces via een softwarebroker zit nu in de laatste fase, echter moeten we het interne proces hier nog op aanpassen en borgen in de bestaande reguliere IT processen. Hiervoor moeten we het huidige proces herschrijven.

Wat vragen wij

- Een HBO opleiding, zoals HBO ICT (Business IT & Management), (Technische) Bedrijfskunde of Facility Management.
- Je beschikt over ervaring of hebt affiniteit met IT processen en contractmanagement.
- Je bent creatief, beschikt over frisse ideeën en je durft out of the box te denken, ook binnen gestelde kaders.
- Je bent in staat om je goede sociale en communicatieve vaardigheden te gebruiken op correcte wijze, naar gelang van het contact.
- Je bent ambitieus en kunt zelfstandig werken.

Wat bieden wij

- Stageovereenkomst met het UMCG.
- Goede begeleiding in het UMCG.
- Wetenschappelijke werkomgeving.
- Nestor: een omgeving speciaal voor afstudeerders met informatie, links, tips & trics die je kunnen helpen tijdens je afstudeerperiode in het UMCG.

Goed om te weten: afhankelijk van het verloop van de Covid-19 situatie kan het zijn dat je grotendeels vanuit huis aan deze (afstudeer)opdracht werkt en je alleen in goed overleg met de opdrachtgever bepaalde taken in het UMCG uit voert.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

afstuderen@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. Genoemde uiterste reactiedatum in het vacatureoverzicht is niet van toepassing op deze vacature. De vacature blijft op de website staan totdat een geschikte student is gevonden voor deze opdracht.

Digitaal sollicitatieformulier