Stafadviseur Opleiding en Onderwijs Anesthesiologie

Afdeling

Anesthesiologie

Werkomgeving

De afdeling Anesthesiologie vervult een belangrijke rol binnen het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en de regio Noordoost-Nederland. De afdeling Anesthesiologie maakt als ondersteunend specialisme onderdeel uit van de peri-operatieve zorg binnen sector E en ondersteunt veel zorgprocessen voor vrijwel alle afdelingen van het UMCG. Daarnaast treedt de afdeling Anesthesiologie als medisch poortspecialisme op in het Pijncentrum. Dat maakt het werken bij de afdeling interessant, veelzijdig en afwisselend.

Een belangrijk onderdeel binnen anesthesiologie is de opleiding tot medisch specialist. Dit is een vijfjarige opleiding, die de arts in opleiding tot specialist (AIOS) voorbereidt op het veelzijdige beroep van anesthesioloog, pijnbestrijder en/of intensivist. Er zijn in totaal ongeveer 65 AIOS Anesthesiologie in het UMCG en in de regionale opleidingsziekenhuizen. Om de kwaliteit van de opleiding te waarborgen, de opleidingsondersteuning op doelmatige/effectieve wijze in te richten en daarnaast onderwijs en opleiden binnen de afdeling Anesthesiologie nog meer te professionaliseren zijn wij op zoek naar een sturende, inspirerende en verbindende stafmedewerker Opleiding en Onderwijs.

Functiebeschrijving

- Je werkt nauw samen met de opleider en plaatsvervangend opleider Anesthesiologie en bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van de opleiding Anesthesiologie binnen het UMCG en binnen de opleidingsregio Noordoost-Nederland.
- Je ondersteunt, adviseert en bewaakt de aan de opleiding gerelateerde processen en stelt beleidsnotities en werkafspraken op.
- Je adviseert en ondersteunt de opleider bij de accreditatie van de opleiding, de toepassing van de landelijke ontwikkeling van de opleiding en vertaalt deze naar toepassing voor de lokale/regionale opleiding.
- Je bereidt interne en externe vergaderingen voor. Je bewaakt hiervan de voortgang en stemt deze af met de betrokkenen binnen en buiten het UMCG.
- Je levert in de rol als ambtelijk secretaris een bijdrage aan opleidingsvernieuwingsprojecten en verzorgt de informatievoorziening over genoemde projecten.
- Je coördineert de opleiding gerelateerde kwaliteitsbewaking, -borging en -rapportage (t.b.v. kwaliteitscyclus en certificering).
- Je coördineert de taken binnen het opleidingssecretariaat aangaande projecten, wekelijkse activiteiten, planning en optimalisatie van werkprocessen.
- Je levert een bijdrage aan het oprichten van een afdelingsbureau interprofessioneel onderwijs en opleiding. Je krijgt hierbij een coördinerende, regisserende en innoverende rol.

Wat vragen wij

- Je beschikt over een HBO werk- en/of denkniveau en relevante werkervaring in de onderwijskunde en/of de medische (vervolg)opleiding.
- Je bent daadkrachtig, resultaatgericht en zelfredzaam.
- Je hebt kennis van relevante informatiesystemen, dataverwerking- en softwarepakketten evenals van MS Office applicaties.
- Je hebt uitstekende schriftelijke en communicatieve vaardigheden en weet vanuit samenwerking de verbinding te vinden.

Wat bieden wij

Een zeer afwisselende functie met een grote mate van zelfstandigheid in een collegiale omgeving met een prettige werksfeer. Je krijgt de mogelijkheid om cursussen en/of trainingen te volgen.

Je ontvangt in eerste instantie een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband (32 - 36 uur per week). Het salaris bedraagt maximaal € 4.200,- bruto per maand (schaal 9) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

drs. Martine Yntema telefoonnummer (050) 361 1059
m.h.yntema@umcg.nl

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 1 augustus 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier