Verpleegkundigen in opleiding tot Recoveryverpleegkundige

Afdeling

Anesthesiologie

Werkomgeving

De PACU (Post Anesthetic Care Unit) is een dynamische afdeling waar een hoge turnover van patiënten is en de zorgbehoefte van de aangeboden patiënten grote verschillen kent. Er wordt pre- en postoperatieve, chirurgische en anesthesiologische zorg verleend aan patiënten van uiteenlopende specialismen en alle leeftijden. De afdeling is verdeeld over 4 locaties, waarvan één locatie 24 uur per dag geopend is. Eén van de locaties is speciaal voor kinderen in de leeftijd van 0-18 jaar ingericht.

Wij bieden je een opleiding aan
Deze start op meerdere momenten per jaar en duurt 14 maanden. De theoretische opleiding wordt verzorgd door het Wenckebach instituut.

Lees hier meer over de ervaringen van Carolien als recoveryverpleegkundige op de PACU.

Functiebeschrijving

Binnen onze leerwerkunit:
- ben je toenemend verantwoordelijk voor het verpleegkundige proces van je patiënten;
- werk je onder supervisie en wordt je gecoacht door een gediplomeerd recoveryverpleegkundige;
- heb je samen een belangrijke rol in de uitvoering van kwaliteit van de zorg;
- zorg je voor afstemming met de bij de zorg betrokken disciplines.
Gezamenlijk als team werken we actief mee aan nieuwe ontwikkelingen op de afdeling.

Wat vragen wij

Je bent een BIG geregistreerde verpleegkundige. Je hebt een gezonde dosis relativeringsvermogen, je bent goed in staat eigen grenzen aan te geven en je beschikt over een flexibele instelling. Je bent stressbestendig, je hebt gevoel voor humor, je bent positief ingesteld en je bent een coöperatieve collega. Je hebt bij voorkeur 1 jaar ziekenhuiservaring.

Wat bieden wij

Het UMCG is een boeiende en dynamische omgeving met doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling. Basis van ons handelen is ‘van mens tot mens’.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 28,8 - 36 uur per week. Het salaris is tijdens de opleiding conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC). Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.

Tijdens avond- en nachtdiensten kun je gratis parkeren in de parkeergarage van het UMCG. Voor diensten overdag zijn er snelle verbindingen met vijf P&R plekken rondom de stad. Via het fietsenplan kun je een fiets of een e-bike fiscaal voordelig aanschaffen. Het UMCG heeft onder meer twee collectieve zorgverzekeringen, een goede pensioenregeling en de fiscale regeling woon-werkverkeer.

Informatie
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie of een dagje meelopen? Neem dan contact op met één van de onderstaande contactpersonen:
- Eén van de regieverpleegkundigen PACU, telefoonnummer: 06 3162 3060
- Rowdy Veen, hoofdverpleegkundige PACU, telefoonnummer: (050) 361 4843

Meer informatie

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 1 augustus 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. De sollicitatiegesprekken zijn in principe op 24 augustus 2021.

Digitaal sollicitatieformulier