Wachtcoördinator (operator)

Afdeling

Bouw & Facilitair

Werkomgeving

Binnen de afdeling Bouw & Facilitair (B&F) van het UMCG zijn alle algemeen ondersteunende werkzaamheden ondergebracht in één organisatie. Wij zorgen voor ondersteuning van de kerntaken van het UMCG door het integraal aanbieden en leveren van duurzame producten en diensten op het gebied van huisvesting, gebouwen & infrastructuur en facilitaire services. Vakmanschap, collegialiteit en klantgerichtheid zijn de begrippen die de verschillende relaties met onze belanghebbenden kenmerken. Wij reageren adequaat op ontwikkelingen in onze omgeving en nemen initiatief. Wij ontwikkelen onze organisatie door onze mensen te ontwikkelen.

Waarden van B&F
Eén van de drijfveren in de visie van het UMCG is: `Van mens tot mens, in alles wat we doen’, oftewel 'zie de mens!' Dat geldt ook voor B&F. We geven mensen het gevoel dat ze welkom zijn, behandelen mensen met respect en alles wat we doen, doen we met zorg en aandacht. Daarnaast zijn de volgende waarden specifiek voor ons belangrijk: integraal, transparant, gastvrij en initiatief.

De afdeling
De afdeling Technisch Beheer B&F is verantwoordelijk voor alle activiteiten die van essentieel belang zijn voor de technische bedrijfsvoering van het totale UMCG. Dit omvat de instandhouding en optimalisatie van technische infrastructuur, gebouwen, terreinen, apparatuur en losse inrichting. Daarnaast is de afdeling Technisch Beheer verantwoordelijk voor het uitvoeren van taken binnen de bedrijfshulpverlening. Het onderdeel Bedrijfsbureau en Onderhoud, waarin de functie vacant is, zorgt en draagt zorg voor een correcte afhandeling en vastlegging van (technische) meldingen en levert hiermee een belangrijke bijdrage aan de integrale kwaliteit van dienstverlening door Technisch Beheer.

Functiebeschrijving

Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een technische bedrijfscontinuïteit binnen het UMCG. Je bewaakt vanuit de Meldkamer Techniek de diverse primaire installaties, waaronder o.a. een energiecentrale, luchtbehandelingsinstallaties en medische gassen.

Je houdt toezicht op onderhoudsactiviteiten en je signaleert en coördineert het verhelpen van storingen aan installaties en apparatuur. Bij verstoringen treed je actief op en je draagt zorg voor ondersteuning van het primaire proces. Je werkt in een 24-uurs dienst en maakt een belangrijk deel uit van de bedrijfshulpverlening. Als aandachtsgebied heb je de sturing van en de controle over de technische infrastructuur van het UMCG. Daarnaast geef je advies en informatie over de technische infrastructuur aan diverse belanghebbenden. Dit gaat voornamelijk op basis van een juiste registratie van de storingen en opvolgende handelingen in Ultimo; ons onderhouds- en registratiesysteem. Ook de uitgifte van werkvergunningen in combinatie met de benodigde sleutels zijn onderdeel van de functie. Tijdens (technische) calamiteiten ben je de spin in het web, je houdt overzicht en coördineert de afhandeling van de calamiteit.

Daarnaast bezit je handvaardigheid om te sleutelen aan installaties en ben je bereid om incidenteel bij te springen in het dienstrooster van de onderhoudstechnici (ook werkzaam in de 24-uurs dienst) om storingen aan de installaties zelf op te sporen en te verhelpen.

Wat vragen wij

- Je beschikt over een technisch HBO werk- en denkniveau.
- Je hebt bij voorkeur ervaring met diverse installaties op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde met bijbehorende besturingen (meet en regeltechniek).
- Als onderdeel van de functie vervul je een actieve taak in de bedrijfshulpverlening en ben je verplicht hiervoor opleidingen/bijscholingen en oefeningen te volgen.
- Je dient 24-uursdiensten te draaien.
- Je bent bij voorkeur in het bezit van een VCA-vol certificaat.
- Je kunt goed samenwerken.
- Je bent flexibel, klantgericht en je hebt een gevoel voor een ziekenhuisorganisatie.
- Je bent stressbestendig en in staat het overzicht te bewaren.
- Je toont inzet en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
- Je bent oplossingsgericht.
- Je beschikt over aantoonbare sleutelervaring aan installaties.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Gemotiveerde collega’s en de kans om je verder te ontwikkelen. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar (36 uur per week), met uitzicht op een vast dienstverband. Je salaris bedraagt maximaal € 3.712,- bruto per maand (schaal 8) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Felix Timmermans telefoonnummer 06 2565 0300

Richard Hoekstra telefoonnummer 06 3162 3504

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 14 juli 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie.

Digitaal sollicitatieformulier