Hoofd Huisvesting

Afdeling

Bouw & Facilitair

Werkomgeving

Binnen de afdeling Bouw & Facilitair (B&F) van het UMCG zijn vele algemeen ondersteunende werkzaamheden ondergebracht in één organisatie. Wij zorgen voor de ondersteuning van de kerntaken van het UMCG (zorg, onderzoek en onderwijs). Dit doen wij door het integraal aanbieden en leveren van duurzame producten en diensten op het gebied van bedrijfshulpverlening, fysieke veiligheid, huisvesting, gebouwen & infrastructuur en facilitaire services. B&F bestaat uit circa 900 medewerkers. Vakmanschap, collegialiteit en klantgerichtheid zijn de begrippen die de verschillende relaties met onze belanghebbenden kenmerken. Wij reageren adequaat op ontwikkelingen in onze omgeving en nemen initiatief. Wij ontwikkelen onze organisatie door onze mensen te ontwikkelen.

Waarden van B&F
Eén van de drijfveren in de visie van het UMCG is: `Van mens tot mens, in alles wat we doen’, oftewel 'zie de mens!' Dat geldt ook voor B&F. We geven mensen het gevoel dat ze welkom zijn, behandelen mensen met respect en alles wat we doen, doen we met zorg en aandacht. Daarnaast zijn de volgende waarden specifiek voor ons belangrijk: integraal, transparant, gastvrij en initiatief.

Huisvesting
Het onderdeel Huisvesting heeft een centrale en verbindende rol in het functionele en efficiënt gebruik, beheer en ontwikkeling van UMCG vastgoed. De resultaatgebieden liggen zowel op strategisch niveau als uitvoerend, waarbij er gestuurd wordt op het optimaal presteren van het vastgoed in relatie tot de gebruikers (zorg, onderzoek en onderwijs) en de facilitaire exploitatie. Vanuit het verder vorm te geven huisvestingsbureau wordt er regie gevoerd op:
- de vastgoed portfolio en –exploitaties;
- het ruimtebeheer en de terrein inrichting;
- de (bouw)projecten portfolio binnen de exploitatie begroting;
- ontwikkeling van zoveel mogelijk functionele huisvestingsstandaarden, bijvoorbeeld voor kantoren, zorg-, onderwijs- en onderzoeksruimtes.

Functiebeschrijving

Als hoofd Huisvesting ben je het eerste aanspreekpunt voor alle huisvesting- en vastgoedexploitatie gerelateerde zaken. Verder ben je eindverantwoordelijk voor (inhoudelijke) ontwikkelingen op het gebied van (beheer van) huisvesting en (door)ontwikkeling van Huisvestingsmanagement binnen het UMCG, onder andere het concept van huurder/verhuurder. Hiertoe geef je leiding aan een klein team van inhoudsdeskundigen en werk je veelal vanuit een netwerk- en werkproces gedachte, samen met vele collega’s binnen en buiten Bouw & Facilitair.

Wat vragen wij

- Een breed ontwikkelde vastgoedprofessional met moderne managementkwaliteiten, die een sterke affiniteit en/of ervaring heeft met werken in een complexe omgeving.
- Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur academisch werk- en denkniveau.
- Een echte verbinder die van nature weet de juiste stakeholders op het juiste moment aan te sluiten en mee te nemen in ontwikkelingen.
- Een proactieve, open en ondernemende houding en uitstekende communicatieve vaardigheid in woord en geschrift.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Wat bieden wij

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 32 - 36 uur per week (0,89 - 1,0 fte). Het salaris bedraagt maximaal € 6.641,- bruto per maand (schaal 13) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:

Jan Bouwhuis telefoonnummer (050) 361 4389

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend via het digitale sollicitatieformulier onderaan deze pagina, tot en met 30 juni 2021. Binnen een half uur na het verzenden van het digitale sollicitatieformulier wordt een ontvangstbevestiging gemaild met nadere informatie. Een assessment is mogelijk een onderdeel van de selectieprocedure.

Digitaal sollicitatieformulier